Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii s-au îmbrăcat în tricouri cu Superman! "Toţi suntem eroi!" Declaraţii războinice pentru spanioli la finalul partidei cu Chindia! "Mă voi răzbuna pentru tot!”

Dinamoviştii s-au îmbrăcat în tricouri cu Superman! "Toţi suntem eroi!" Declaraţii războinice pentru spanioli la finalul partidei cu Chindia! "Mă voi răzbuna pentru tot!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat pe teren propriu, cu Chindia Târgovişte, scor 0-0.

Dinamo a scăpat de orice grijă a retrogradării şi a evitat locul care o putea duce la baraj.  Echipa din Ştefan cel Mare a terminat campionatul pe locul 11, cu 31 de puncte, fiind la 3 puncte de locul care o putea duce la barajul pentru rămânerea în Liga 1. 

La sfârşitul meciului, jucătorii lui Dinamo a fost bucuroşi şi au purtat tricouri cu Superman. Deian Sorescu a declarat că ar prefera să nu se întâlnească cu spaniolii, pentru că s-ar răzbuna pe ei. 

"Toţi suntem nişte eroi pentru noi. A fost un an greu, a fost un an în care am fost minţiţi , păcăliţi şi dezamăgiţi, dar împreună ne-am unit şi am reuşit să scăpam.

Aveam încredere în baieţi, dar sincer aveam o teama pentru că nu reuşeam să câştigăm şi la un moment dat eram clacaţi. La unii jucători li se termină contractul şi nu ştiu ce se întâmplă. Cred că ar fi nevoie de linişte şi o conducere destul de bună", a spus Sorescu. 

Sorescu a vorbit şi despre investitorii spanioli, care nu şi-au respectat nicio promisiune.  

"Nu ne mai interesează pentru că dacă nu a fost lângă noi când a fost greu, acum la bine, degeaba. Nu fug de spanioli, dar aş prefera să nu se întâlnească cu mine pentru că mă voi răzbuna pentru tot ce le-a făcut baieţilor", a spus jucătorul lui Dinamo. 

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare