Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii se pregătesc de grevă! Ameninţă cu neprezentarea la următoarele partide din campionat

Dinamoviştii se pregătesc de grevă! Ameninţă cu neprezentarea la următoarele partide din campionat

Fotbal

Comentarii

Situaţia dificilă de la Dinamo a ajuns cunoscută şi în ţara actualilor finanţatori ai clubului, Spania. Celebra publicaţie "AS" anunţă că jucătorii şi antrenorii se pregătesc de grevă, deoarece nu au mai fost plătiţi de cel puţin trei luni de zile.

Spanolii de la "AS" anunţă că proiectul "echipei spaniole" Dinamo se transformă pe zi ce trece dintr-un proiect grandios, într-un eşec răsunător. Promisiunile lui Pablo Cortacero se dovedesc a fi deşarte, iar răbdarea membrilor staff-ului şi a jucătorilor este la limite. Neplătiţi, în cele mai bune cazuri, de două luni, jucătorii au anunţat că intenţionează să intre în grevă şi să nu se mai prezinte la următoarele partide din campionatul României. De asemenea, sunt cazuri de angajaţi ai clubului care nu şi-au văzut salariile de cinci luni.

Nici antrenorul Cosmin Contra nu este foarte încântat de ce se întâmplă la club şi pare tentat să părăsească echipa, chiar dacă a declarat public că nu este genul care să plece la greu. Răbdarea fostului internaţional este şi ea la limite, fiind o chestiune de timp până tensiunile vor escalada.

Acţionar majoritar al clubului Dinamo Bucureşti, Pablo Cortacero a transmis vineri după-amiază, din Spania, un mesaj către toţi suporterii echipei din Ştefan cel Mare, publicat pe site-ul oficial.

"Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situaţia în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăţilor şi gestionarea deficitară a acestei societăţi au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor şi în cadrul clubului. Prin acest comunicat, vreau să transmit linişte şi să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii şi furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare. Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administraţie pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conştient de dificultăţile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament faţă de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut şi nu am intenţia de a-l abandona!", a transmis Cortacero.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare