Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii se tem de retrogradare! Echipa a ajuns într-o situaţie dificilă după înfrângerea cu Poli Iaşi: "E normal. Şi Cupa României e un obiectiv"

Dinamoviştii se tem de retrogradare! Echipa a ajuns într-o situaţie dificilă după înfrângerea cu Poli Iaşi: "E normal. Şi Cupa României e un obiectiv"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul dinamovist Alexandru Răuţă a recunoscut că teama retrogradării s-a instalat în echipă.

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 1-0 (Cristea 85)

"Este greu, ţinând cont că în a doua repriză am avut şi noi ocaziile noastre. Chiar prin Perovic am avut două ocazii cred că mari, dar se pare că adversarul ne-a taxat. Ştiam că Andrei Cristea e periculos în faţa porţii. Din păcate am luat gol şi plecăm cu mâna goală de aici. Nu ştiu dacă şi-au dorit mai mult victoria, dar se pare că în ultimul sfert de oră n-am mai jucat ce trebuia să jucăm. Nu ştiu ce se întâmplă. Luăm goluri copilăreşti şi asta ne costă. Trebuie neapărat să câştigăm câteva meciuri consecutive, ca să ieşim din pasa asta proastă. 

Normal că ne e teamă şi de retrogradare. Şi Cupa României e un obiectiv, dar trebuie să ne axăm şi pe campionat, fiindcă ne aşteaptă meciuri foarte grele", a declarat mijlocaşul Alexandru Răuţă.  

Dinamo e pe locul nouă în Liga 1, cu 17 puncte, cu doar trei puncte peste Academica Clinceni, ocupanta locului 12, care duce la barajul pentru menţinerea în prima ligă. 

Andrei Cristea i-a adus lui Poli Iaşi prima victorie din campionat după o pauză de mai bine de patru luni. Atacantul trecut prin curtea echipei din Ştefan cel Mare i-a învins pe dinamovişti cu reuşita sa din minutul 85.

În prima repriză, un câine a mai întreţinut atmosfera, pentru că fotbal nu prea s-a jucat. Cristea a avut o mare ocazie, dar Straton a respins extraordinar. Acelaşi Cristea a trecut pe lângă gol şi în al doilea act, dar până la urmă Iaşi s-a impus cu 1-0. 

Afla mai multe despre: alexandru rautapoli iasi dinamovideo poli iasi dinamo 

viewscnt
Articole similare