Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii sunt cu gândul doar la derby-ul rundei cu Astra: "Merităm să fim în play-off, dar trebuie să facem asta"

Dinamoviştii sunt cu gândul doar la derby-ul rundei cu Astra: "Merităm să fim în play-off, dar trebuie să facem asta"

Dinamo București

Comentarii

Fotbalistul dinamovist Ivan Pesic a declarat într-o conferinţă de presă, că echipa sa va arăta că merită să fie în play-off, dacă va juca împotriva Astrei Giurgiu la fel cum a făcut-o în primele 80 de minute ale derbiului cu FCSB, de săptămâna trecută.

“E cel mai important meci. situaţia e clară, dacă vom câştiga ne calificăm în play-off, avem nevoie să facem un meci mare. Va fi un meci greu, dar suntem pregătiţi. Am fost un pic şocat după meciul cu FCSB, am revăzut a doua zi greşelile pe care le-am făcut, am văzut tot  meciul şi cred că dacă vom juca  aşa cum am făcut-o în primele 80 de minute merităm să fim în play-off. Sper să înscriu şi să câştigăm. Trebuie să dăm totul”, a spus Pesic.

Dinamo va întâlni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 19.45, Astra Giurgiu, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Înaintea etapei decisive, Dinamo ocupă locul şase în clasament, ultimul de play-off, cu 39 de puncte, la egalitate de puncte, dar cu un golaveraj mai bun decât CSM Poli Iaşi, poziţia a şaptea, prima de play-out. Astra Giurgiu se află pe cinci, cu 41 de puncte.

Afla mai multe despre: pesicidinamoastraplayoffderbyliga 1 

viewscnt
Articole similare