Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii sunt în continuare optimişti: ”Avem aceleaşi şanse să intrăm în play-off. Ar fi un dezastru dacă n-ar fi aşa”

Dinamoviştii sunt în continuare optimişti: ”Avem aceleaşi şanse să intrăm în play-off. Ar fi un dezastru dacă n-ar fi aşa”

Superliga

Comentarii

Dan Nistor şi Daniel Popa spun că sunt nevoiţi să se bucure de punctul cu CS U Craiova, scor 2-2, deşi o victorie le-ar mai fi descurcat calculele pentru un loc în play-off.

Dinamo şi CS U Craiova s-a terminat 2-2 după un meci spectaculos. Dan Nistor nu este însă satisfăcut de rezultat. Mai sunt doar trei etape din sezonul regulat şi există riscul ca Dinamo să nu intre în play-off. Nistor speră acum ca Dinamo să-şi câştige meciurile rămase:

”Ţinând că celelalte echipe s-au încurcat, cele trei puncte erau foarte importante, dar la final ne bucurăm de acest punct. Şansele sunt la fel. Ar fi un dezastru să nu intrăm în play-off. O să fie o luptă în patru până la final. Trebuie neapărat să câştigăm meciul cu Chiajna. Se pare că Dumnezeu n-a fost astăzi cu noi. Mă simt foarte bine, îmi pare nespus rău că n-am reuşit să fac fericiţi aşa fani minunaţi. Nu mă aşteptam să vină atât de mulţi. Nu s-a simţit oboseală, cred că am intrat un pic timoraţi. Era presiunea mare că trebuia să câştigăm”, a declarat Nistor la microfonul Telekom Sport.

Dinamo a scos un punct prin golul lui Daniel Popa, care a marcat primul său gol din ultimele 13 meciuri oficiale. Atacantul revenit după împrumutul la FC Botoşani spune că ar fi preferat o victorie în locul acestui gol:

”Înseamnă foarte mult pentru mine, era o perioadă foarte lungă de când nu mai marcasem. Îmi pare rău că nu am câştigat, erau trei puncte foarte importante. Trebuie neapărat să câştigăm cele trei meciuri pentru a fi siguri de play-off. Avem nişte suporteri minunaţi, le promitem că intrăm în play-off”, a declarat Daniel Popa la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan nistordaniel popaliga 1dinamocs u craiova 

viewscnt
Articole similare