Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii sunt plini de încredere după startul bun din campionat! ”Sperăm să fim noua 'Gaşcă Nebună'”

Dinamoviştii sunt plini de încredere după startul bun din campionat! ”Sperăm să fim noua 'Gaşcă Nebună'”
Comentarii

Dinamo a susţinut conferiţa de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgovişte, de duminică, iar Alexandru Răuţă a vorbit în cadrul ei.

Dinamo a început bine noul campionat, chiar dacă se află în insolvenţă şi a înregistrat 2 victorii din 3 meciuri, fiind în clasament pe locul 4, peste nume precum FCSB sau Universitatea Craiova. 

Mijlocaşul defensiv a vorbit despre atmosferă din interiorul echipei şi speră ca Dinamo să fie surpriza plăcută a actualului sezon. 

”Noi trebuie să mergem acolo să luam puncte sau punct şi să ne contiunăm parcursul bun. Am avut un memoriu depus, ne-am înţeles pe cale amiabilă, am retras memoriul şi acum lucrurile decurg normal.

Şi Paul Anton care are memoriu depus vrea să rămână, dar depinde dacă se ajunge la o întelegere, stiţi bine că Paul are un salariu mai mare şi acum se va face un plafon salarial mai mic şi va fi greu. Sincer, nu ne gândeam că o să începem aşa bine, dar avem încredere în cei tineri , stiam ce pot, sunt cu noi de 2-3 ani în angrenajul echipei şi ştiam ce pot.

”Sperăm să fim noua 'Gaşcă Nebună'”

De când am venit la Dinamo, am doi ani şi ceva eu nu am prins atmosferă bună, dar se pare că am surprins pe toată lumea, suntem o surpriză placută a campionatului şi sperăm să fim noua 'Gaşcă Nebună'”, a spus la conferinţa de presă Alex Rauţă. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1- răuţă 

viewscnt
Articole similare