Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii vor avea un suporter de lux la derby-ul de duminică ! Lucian Goian le va ţine pumnii ”roş-albilor” pentru o victorie în clasicul României

Dinamoviştii vor avea un suporter de lux la derby-ul de duminică ! Lucian Goian le va ţine pumnii ”roş-albilor” pentru o victorie în clasicul României

Superliga

Comentarii

Lucian Goian joacă în India acum, dar nu şi-a uitat trecutul dinamovist. Cu echipa din Ştefan cel Mare fundaşul a câştigat un titu, o Cupă şi o Supercupă a României. Şi bineînţeles că nu a ratat derby-urile iîmpotriva marii rivale. Au fost 12 la număr, iar în şase dintre ele a ieşit victorios.

”Era tensiune, dar abia aşteptai să înceapă meciul. Timpul trecea foarte greu pentru că în momentul în care te trezeai dimineaţa nu ştiai ce să faci ca să treacă mai repede timpul, să vină ora meciului, pentru că pentru meciuri din astea te apuci de fotbal, să joci cu stadionul plin, cu suporterii în spate, să simţi că eşti împins de suporteri şi cu un derby Steaua - Dinamo nu se compară nimic în România după părerea mea”, a spus Lucian Goian în exclusivitate la Telekom Sport.

Lucian Goian are mari aşteptări de la câini duminică seară.

”Cred că va fi un derby frumos, cel puţin în tribnune va fi un spectacol pentru că mereu a fost aşa. Dinamoviştii, indiferent dacă joacă în deplasare sau acasă, fac atmosferă frumoasă. Sperăm ca şi echipa să facă acelaşi lucru şi eu mizez în continuare pe DInamo”, a mai spus Goian.

Afla mai multe despre: lucian goiandinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare