Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamovistul care pune tunurile pe "câini": "E cel mai slab lot din istoria clubului! Nu se poate să nu joci nimic!"

Dinamovistul care pune tunurile pe "câini": "E cel mai slab lot din istoria clubului! Nu se poate să nu joci nimic!"
Comentarii

Dinamo s-a chinuit serios să plece cu puncte după duelul cu U Craiova de duminică seară, iar Ion Marin, fostul jucător şi antrenor al "câinilor" are un mesaj dur pentru aceştia.

"Săpăligă" a discutat despre transferurile lui Torje şi Palici, dar trage şi-un semnal de alarmă înaintea ultimelor trei partide din sezonul regular.

"Problema e că aceşti jucători trebuie să fie eficienţi cât mai repede pentru ca Dinamo să ajungă în play-off, fiindcă n-au fost aduşi să fie spectatori. Sper ca ei, alături de ceilalţi, să lupte pentru obiectivele clubului, nu la trecerea timpului. De aceea cred că Ionuţ Negoiţă a făcut cea mai mare greşeală anunţând că vinde clubul, cine să mai aibă chef de fotbal?! Sper ca jucătorii să vrea să se confrunte pe mai departe cu CFR Cluj, cu Steaua, cu Craiova, nu cu Voluntari şi cu Chiajna. 

Eu cred că e cel mai slab lot din istoria clubului! Şi am văzut toate meciurile din vara trecută până în prezent. Nu se poate să nu joci nimic! Nu cred că e problema de antrenor, ci de valoarea jucătorilor şi de cât de mult îşi doresc ei să facă performanţă. Ne bagă în ceaţă, atât pot sau pot mai mult şi nu vor? N-am văzut un singur meci convingător. Dacă nu bat la Chiajna, îşi pot lua adio de la play-off", a declarat Marin în Gazetă.

Afla mai multe despre: ion marindinamoscandalproblemelottorjepesici 

viewscnt
Articole similare