Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamovistul care vrea la Jocurile Olimpice! Rădoi nu l-a inclus în lot, deşi a primit refuzuri: "Aş fi preferat să îmi strice vacanţa"

Dinamovistul care vrea la Jocurile Olimpice! Rădoi nu l-a inclus în lot, deşi a primit refuzuri: "Aş fi preferat să îmi strice vacanţa"

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul dreapta de la Dinamo, Deian Sorescu, a avut prestaţii apreciate după primele meciuri la echipa naţională, dar şi-ar fi dorit să joace şi cu echipa U23 la Jocurile Olimpice.

România U23 tocmai a încheiat cantonamentul de pregătire din Spania, acolo unde a pierdut cu Mexic şi a câştigat cu Australia. A fost ultimul test pentru tricolori, înainte de meciurile de la Jocurile Olimpice.

Deian Sorescu vrea la Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi nu l-a inclus pe Deian Sorescu în lotul U23 şi a preferat să-l cheme în naţionala mare. Dinamovistul a debutat cu Georgia şi a jucat bine în faţa vedetelor Angliei. Fotbalistul a recunoscut că ar fi dorit să meargă la Tokyo. 

"Aş fi preferat să primesc şi eu un telefon, să fiu convocat şi să îmi strice din nou vacanţa. Dar asta este, aşa a fost decizia antrenorilor", a declarat apărătorul lateral al lui Dinamo pentru Telekom Sport.  

  • Cristi Manea şi Radu Boboc sunt fundaşii dreapta din naţionala U23. 

Sorescu a vorbit şi despre primele sale meciuri sub tricolor: "Rezultatul vorbeşte şi am pierdut (n.r. - cu Georgia, scor 1-2). Mi-e greu să zic că am jucat bine sau că am arătat ceva. Mă bucur că am fost sănătos şi am putut să joc şi am avut chiar şansa să joc un meci întreg. Primul meu meci, la debut să joc tot meciul...

A fost foarte dificil (n.r. cu Anglia, scor 0-1), doar că eu sunt mai ambiţios, mai câine, ca să zic aşa, şi am vrut să mă pun la încercare şi să dovedesc că nu sunt cu mult mai valoroşi decât noi", a mai spus tricolorul. 

Afla mai multe despre: deian sorescudinamo bucurestideian sorescu romania 

viewscnt
Articole similare