Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamovistul pe care Mihai Stoica l-ar fi dorit la FCSB: "Îmi place foarte mult"

Dinamovistul pe care Mihai Stoica l-ar fi dorit la FCSB: "Îmi place foarte mult"

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o primă reacţie după ce dinamovistul Deian Sorescu ar fi fost propus la echipa din Berceni. Oficialul a recunoscut că îl apreciază pe fotbalistul venit de la ASU Poli Timişoara.

Deian Sorescu, unul dintre liderii din lotul lui Dinamo, pare a fi fotbalistul pe care "câinii" ar putea cea mai mare sumă de transfer dintre toţi jucătorii din lot. În ultimele zile, jucătorul de bandă ar fi fost propus la FCSB. 

Mihai Stoica, despre Deian Sorescu

În condiţiile în care are nevoie de bani pentru a debloca situaţia din club, dinamoviştii l-ar fi oferit pe Deian Sorescu la FCSB, în schimbul a 500.000 de euro. Gigi Becali nu a fost interesat. 

Şi Mihai Stoica a transmis că transferul nu s-ar putea face în acest moment, întrucât postul pe care poate evolua dinamovistul e ocupat. 

„Deian Sorescu nu trebuie să fie propus la FCSB. E unul  dintre cei mai buni jucători din Romania în acest moment. Şi orice jucător foarte bun ne interesează. Nu trebuie să ni-l propună cineva. Şi nici nu ştiu cine îl poate propune. Poziţia pe care evoluează e ocupată si nu mi se pare fair să discut despre un jucător despre care nu ştiu dacă va ajunge. 

Mie îmi place foarte mult Deian Sorescu şi îmi pare rău că, atunci când a plecat de la Timişoara, habar n-aveam că e polivalent. Îl văzusem doar pe o poziţie, care atunci era ocupată de Man”, a declarat Mihai Stoica în conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadeian sorescu 

viewscnt
Articole similare