Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dincolo de Messi, Neymar sau CR7! TOP 5 jucători pentru care CM 2018 poate fi momentul "exploziei"

Dincolo de Messi, Neymar sau CR7! TOP 5 jucători pentru care CM 2018 poate fi momentul "exploziei"

Cupa Mondială

Comentarii

Cupa Mondiala este competiţia unde strălucesc cele mai mari staruri ale fotbalului, dar şi scena perfectă pentru ca noi jucători să-şi facă un nume în sportul rege.

AICI ai Programul complet al CM 2018


Vă propunem o lista cu cinci jucatori cu potential care merită urmariţi la turneul final din Rusia şi care pot deveni urmatoarele staruri ale fotbalului  în următori anii.



Giovani Lo Celso (Argentina/Paris Saint-Germain, 22 ani)
Unul dintre cei mai interesanţi tineri jucători din lume. Argentinianul nu a avut un an uşor, avand în vedere că Unai Emery nu i-a oferit foarte multe şanse. Însa ultimele luni cand PSG avea deja titlul asigurat, mijlocaşul venit de la Rosario Central a avut mai multe şanse avand prestaţii excelente, iar Cupa Mondiala este ocazia ideala de a confirma aşteptările.

Lucas Hernández (Franţa/Atlético Madrid, 22 ani)
Fundaşul lateral a impresionat prin consecvenţa de care a dat dovadă în tricoul lui Atlético. Deşi viaţa personala nu a fost una exemplară, acest lucru nu l-a împiedicat sa fie unul dintre cei mai apreciati jucatori din lotul lui "El Cholo", iar acum se aşteaptă ca el să facă un turneu final bun într-o echipă a Franţei extrem de tanară.

Álvaro Odriozola (Spania/Real Sociedad, 22 ani)  
Într-o naţională cu veterani precum Iniesta, David Silva, Sergio Ramos sau Pique, lateralul dreapta este reprezentatul noului val. A făcut un sezon bun în tricoul lui Real Sociedad şi este aşteptat cu interes să confirme şi la Cupa Mondială, mai ales că, rivalul pe postul său Dani Carvajal este în refacere după accidentarea suferită în finala Ligii.

Timo Werner (Germania/RB Leipzig , 22 ani)     
Jucătorul crescut de VfB Stuttgart, dar transferat în vara anului 2016 la RB Leipzig, este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei pregătite de Ralph Hasenhüttl pentru care a marcat deja 23 de goluri in 33 de apariţii. Cu toate acestea, este de urmărit dacă va reuşi sa aiba un impact semnificativ şi la Cupa Mondială.

Gabriel Jesus (Brazilia/Manchester City, 21 ani)
Unul dintre protagoniştii sezonului excelent facut de Manchester City, care s-a încheiat cu castigarea titlului de către echipa pregătită de Pep Guardiola şi promite sa fie un jucător important şi pentru naţionala Braziliei, care va avea de înfruntat Elveţia, Serbia si Costa Rica în grupa E a turneului final.
 

Afla mai multe despre: cm 2018jucatoritineri jucatori cm 2018,  

viewscnt
Articole similare