Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu dă de pământ cu Edi Iordănescu după victoria chinuită cu Chindia: ”E complet rupt de realitate. La o echipă cu pretenţiile lor, nu văd ce ar trebui” | EXCLUSIV

Dinu dă de pământ cu Edi Iordănescu după victoria chinuită cu Chindia: ”E complet rupt de realitate. La o echipă cu pretenţiile lor, nu văd ce ar trebui” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a reuşit să o readucă pe FCSB pe podiumul Ligii 1, după începutul modest ed sezon, însă Cornel Dinu nu este convins că fiul fostului selecţioner este omul potrivit pentru FCSB.

După eliminarea ruşinoasă din Conference League şi începutul modest de campionat, Gigi Becali a decis să îi dea frâiele FCSB-ului lui Edi Iordănescu şi să nu mai intervină la echipă. De atunci, în afara umilinţei cu CFR şi meciului din cupă cu Hunedoara, echipa a reuşit să obţină rezultatele dorite, însă nu a prea impresionat.

Deşi a trecut de Dinamo cu 6-0, aceea a fost excepţia, nu regula, la meciurile echipei ”roş-albastre”. Cu FC U Craiova, Academica Clinceni şi Chindia, FCSB a reuşit să se impună, dar nu a convins, câştigând de fiecare dată la limită.

Cornel Dinu nu a fost impresionat de noul tehnician al echipei lui Becali şi l-a criticat dur pe acesta. Mister i-a criticat lui Iordănescu jr. atât discursul, cât şi tacticile şi a afirmat că o echipă ca FCSB, cu pretenţiile pe care le are FCSB-ul, nu se poate chinui aşa de tare să obţină victorii, mai ales cum a făcut-o împotriva Chindiei.

Dinu dă de pământ cu Iordănescu după victoria chinuită cu Chindia

Şi Iordănescu are un discurs mai mult de basme decât de realitate şi în partida asta a avut din nou o intervenţie destul de coerentă de exprimare, dar ruptă de realitate. O echipă care profită din minutul 10 de eliminarea lui Kocic, cu pretenţiile pe care le are FCSB...

Nu se vede absolut deloc un lucru în ceea ce înseamnă transformarea posesiei în finalizare. Acolo se lucrează pe nişte automatisme şi ultimii 30 de metri pot fi pregătiţi prin diferite procedee tehnie.

Nu le vad din păcate la FCSB şi el (n.r. Edi Iordănescu) e complet rupt de realitate, încearcă să caute scuze în faţa unei echipe care şi cu un jucatător mai puţin a făcut o figură onorabilă. Chiar mă gândesc la felul prin care atacă complet pe inspiraţia jucătorilor, deloc premeditat, FCSB-ul, în egalitate numerică.

Nu ştiu dacă victoria asta, obţinută într-un moment faţidic, în ultimele secunde, printr-un 11 metri...  Dezonorant, şi pentru Iordănescu, şi pentru FCSB, pentru că nu văd, la calităţile jucătorilor pe care îi are, nu văd nişte combinaţii simple. N-au nicio scuză.

Să aibă şansa asta extraordinară la o fază în careu, care e 11 metri, şi să câştige un meci nemeritat, pentru că trebuiau să se impună, la pretenţii, la ce jucători au şi la ce se aşteaptă de la această echipa, trebuiau să se impună mult mai clar”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescucornel dinuchindia fcsb 

viewscnt
Articole similare