Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu, despre schimbările care au avut loc în timp la Dinamo: ”Dacă făceam film de Hollywood, făceam uşor câteva zeci de milioane de dolari”

Dinu, despre schimbările care au avut loc în timp la Dinamo: ”Dacă făceam film de Hollywood, făceam uşor câteva zeci de milioane de dolari”

Superliga

Comentarii

Fostul mare dinamovist Cornel Dinu este de părere că Dinamo a trecut prin atâtea transformări în decursul anilor încât dacă s-ar apuca să facă un film despre echipa din Ştefan cel Mare, ar face uşor câteva milioane de dolari.

Administratorul delegat al clubului roş-alb crede că în acest moment cel mai potrivit ar fi ca clubul să fie transformat în societate pe acţiuni ca în ”ţări avansate din străinătate”.

”Eu cred mai degrabă în cealaltă variantă, cu acel ONG, un Dinamo pentru dinamovişti. O societate pe acţiuni, cum e în alte ţări avansate din străinătate, exemplu Germania.

Nicolae Badea a vrut să facă acelaşi lucru la începutul anilor 90, din păcate acţionariatul care era atunci la Dinamo, nu era nici măcar ca în Roma antică, cu triumvirate, cu Cezar, Pompei, cu Marc Antoniu, era pur şi simplu un acţionariat din 5 persoane, din care două, nu dau nume, voiau Dinamo ptenru ei, nu pentru public. Dacă făceam film de Hollywood, făceam uşor câteva zeci de milioane de dolari”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamocornel dinuliga1,  

viewscnt
Articole similare