Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu Gheorghe a fost surprins intrând într-o casă de pariuri. Prima reacţie a fostului conducător de la Rapid şi Dinamo

Dinu Gheorghe a fost surprins intrând într-o casă de pariuri. Prima reacţie a fostului conducător de la Rapid şi Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Considerat unul dintre cei mai pricepuţi oameni din fotbalul românesc, Dinu Gheorghe (64 de ani), a fost surprins intrând într-o casă de pariuri. Acolo, se pare că fostul conducător de la Rapid, Dinamo, Astra sau Dunărea Călăraşi şi-ar fi pus nişte bilete.

După despărţirea de Dunărea Călăraşi, Dinu Gheorghe îşi umple timpul cum poate. Zilele trecute, paparazzi de la SpyNews l-au surprins pe acesta intrând grăbit într-o casă de pariuri din Bucureşti. Aceştia l-au urmat şi l-au surprins pe fostul conducător de club în timp ce îşi plasa un bilet. Nu se cunoaşte dacă era de pariuri sportive sau loto, însă părea destul de familiarizat cu zona, chiar dacă părea tot timpul agitat.

În apărarea sa, Dinu "Vamă" a declarat pentru gsp.ro faptul că nu vede nimic greşit în a merge la pariuri şi a juca la loto. "Da, am fost la o casă de pariuri, dar am jucat la loto. Am jucat la Loto Grecia, dar n-am pariat niciodată. Am mai şi câştigat uneori, joc şi la Loto 6 din 49 din România. Am aceleaşi numere norocoase, pe care le joc mereu."

De asemenea, în 2015, Dinu Gheorghe a mai fost surprins de jurnalişti în casele de pariuri, dar şi atunci, ca şi acum, a susţinut că este fan loto şi nimic mai mult

Afla mai multe despre: dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare