Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu Gheorghe a revenit în Liga 1. EXCLUSIV | Declaraţii incendiare despre situaţia de la Dinamo şi cum ”i-a scos” Rednic 1.000 de euro din buzunar

Dinu Gheorghe a revenit în Liga 1. EXCLUSIV | Declaraţii incendiare despre situaţia de la Dinamo şi cum ”i-a scos” Rednic 1.000 de euro din buzunar

Superliga

Comentarii

Dinu Gheorghe a revenit în Liga 1 după ce a acceptat să ocupe funcţia de preşedinte al Dunării Călăraşi. Fostul preşedinte al Rapidului susţine că a primit în ultimul an mai multe propuneri şi că îi era dor să fie implicat la un club. Dinu Gheorghe a vorbit şi despre situaţia în care a ajuns Dinamo.

Dinu Gheorhe este noul preşedinte al Dunării Călăraşi şi spune că a acceptat această funcţie deoarece crede în proiect, deşi echipa joacă în play-out:

”Mi s-a părut interesantă propunerea, am studiat-o cu atenţie. Lucrurile la Călăraşi sunt foarte bine aşezate şi din acest punct de vedere am fost împins de la spate să accept. Mi-era şi dor, sincer, să mai trăiesc momente din astea pe stadion. Dar, una peste alta, îmi place cum sunt lucrurile aşezate acolo şi asta a contat enorm. Au mai fost discuţii în ultimul an, dar acum m-am decis eu, acum mi s-a părut că e momentul. Mai cu seamă, am lucrat cu Alexa la Rapid, ne cunoaştem foarte bine, ştiu ce poate şi el, îmi place şi cum a fost echipa construită...”, a declarat Dinu Gheorghe pentru Telekom Sport.

Dinu Gheorghe a fost pentru o scurtă perioadă preşedinte şi la Dinamo, în 2015 şi spune că se felicită că n-a mai continuat, deoarece simţea încă de atunci că echipa nu este pe drumul cel bun.

”(Vă surprinde Dinamo pentru al doilea an în playout?) Nu, nu mă surprinde. Am fost aici în 2015 şi am stat foarte puţin. Când am înţeles despre ce este vorba, mi-am dat seama că nu are sens să continuăm. Dinamo s-a dus. În fiecare an coboară, coboară, coboară. Şi, din păcate, cei care conduc clubul, sau cel care investeşte în club, nu găseşte soluţia bună pentru ei să iasă din această  gaură care... nu mai e neagră, deja nici nu ştii ce culoare mai are în momentul ăsta. Să sperăm că Rednic va reuşi să construiască o echipă şi, anul viitor, aşa cum cei de la Dinamo îşi propun de ani de zile ba Champions League, ba titlu, va reuşi. Atâta timp cât nu ai forţă financiară nu poţi să ceri performanţă, nu ai cum. Nu poţi face din rahat bici”, a mai spus Dinu Gheorghe.

Noul preşedinte al Dunării a rămas în relaţii excelente cu Mircea Rednic şi  spune că a pierdut un pariu din cauza încrederii pe care a avut-o în antrenorul lui Dinamo:

”Vorbim destul de des. Dar sunt supărat pe el, pentru că a trebuit să plătesc 1.000 de euro din cauza lui şi nu mi-a convenit. De ce? Am pierdut un pariu, am fost convins că Dinamo o să fie în playoff. Şi m-a încurcat. A reuşit să piardă aici cu Botoşani şi... Acum ce să fac? Prietenia se plăteşte, iar prietenia cu Rednic n-a costat 1.000 de euro în primăvara asta”, a mai spus Dinu Gheorghe.

 

Afla mai multe despre: dinu gheorghedunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare