Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu Gheorghe şi-a scos la vânzare vila din Primăverii. FOTO | Cum arată casa pe care cere nu mai puţin de 5 milioane de euro

Dinu Gheorghe şi-a scos la vânzare vila din Primăverii. FOTO | Cum arată casa pe care cere nu mai puţin de 5 milioane de eurogalerie foto

Diverse

Comentarii

Dinu Gheorghe a scos la vânzare un imobil pe care speră să obţină nu mai puţin de cinci milioane de euro. Casa este într-un cartier de lux din Bucureşti şi are o suprafaţă construită de 500 de metri pătraţi.

Preşedintele Dunării Călăraşi a scos la vânzare vila pe care o deţine în cartierul Primăverii, la doar două minute de Piaţa Charlse de Gaulle. Impobilul a fost construit în 1940, se întinde pe 500 de metri pătraţi şi terenul din jurul său măsoară de 1.258 de metri pătraţi. Are 10 camere, 4 dormitoare, 7 băi, sală de sport şi 10 locuri de parcare.

Casa a fost consolidată în anul 2000 şi în 2018 a trecut printr-un proces de reamenajare: ”Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul, cât şi din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă şi este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilităţile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acţionate electric, sistem audio etc”, este o parte din anunţul postat pe site-urile de imobiliare.

Doritorii sunt atraşi şi cu o dotare inedită. Pivniţa este prevăzută cu uşă blindată şi poate fi folosită în cazul unor situaţii de urgenţă.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

În prezent preşedinte la Dunărea Călăraşi, Dinu Gheorghe şi-a început cariera ca magazioner la spitalul de psihiatrie din Bucureşti, iar Revoluţia la prins angajat la vamă. A atins apogeul în anul 2000, când a fost numit şef la Direcţia Generală a Vămilor. Ulterior, a fost îndepărtat din această funcţie, după mai multe controverse create în jurul său.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare