Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu îl desfiinţează pe Teja: ”Un preparator fizic, un secund” Antrenorul FCSB, comparat cu o ”păpuşă trasă de aţe de deasupra”

Dinu îl desfiinţează pe Teja: ”Un preparator fizic, un secund” Antrenorul FCSB, comparat cu o ”păpuşă trasă de aţe de deasupra”

Fotbal

Comentarii

FCSB nu merge bine deloc în Liga 1, iar antrenorul Mihai Teja este atacat din toate direcţiile. La finalul meciului cu Viitorul, patronul Gigi Becali a declarat că echipa nu are antrenor, iar acum a venit rândul lui Dinu să-l atace pe ”principalul” roş-albaştrilor.

Teja nu poate face faţă presiunii şi a scăpat lururile de sub control, este de părere Cornel Dinu.

”Teja e depăşit total de ce se întâmplă acolo. În sensul că el e sub o presiune care vine de sus şi nu are nici experienţa să aibă o rezistenţă, să aibă o siguranţă a măsurilor pe care le ia. Teja a fost puţin timp la Mediaş principal, în rest e un preparator fizic, un secund.

Pus acolo să pară un antrenor pe bancă, dar el e ca o păpuşă trasă de aţe de deasupra, din lateral şi nici nu mai ştie ce antrenează. Jucătorii au calitate, dar nu e pusă în valoare. Prin atitudine. Aici trebuie să comanzi. Nu oricine e născut să comande. El e un bun preparator fizic. Poate să fie la o echip medie, care e formată, poate să o ducă mai departe, dar să o ţină în frâu şi sforile de sus şi pe băieţii din teren. Nu poate”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul play-off-ului Ligii 1, la cinci puncte în spatele CFR-ului.

11 meciuri are Teja pe banca FCSB, obţinând doar cinci victorii

Afla mai multe despre: fcsbliga 1dinu de teja 

viewscnt
Articole similare