Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu, mesaj de susţinere pentru oficialul atacat de fanii lui Dinamo: "Nu se greşeşte cu el, chiar dacă e luat peste picior!"

Dinu, mesaj de susţinere pentru oficialul atacat de fanii lui Dinamo: "Nu se greşeşte cu el, chiar dacă e luat peste picior!"

Superliga

Comentarii

În această seară începe o nouă eră la Dinamo. Claudiu Niculescu va debuta pe banca alb-roşilor în meciul de cupă cu Dacia Unirea Brăila. Nu este însă linişte la echipă. La prezentarea oficială a lui Niculescu, suporterii au făcut scandal şi i-au înjurat pe preşedintele Alexandru David şi pe finanţatorul Negoiţă, consideraţi drept principalii vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns echipa.

În apărarea lui David a sărit una dintre legendele alb-roşilor. ”Nu se greşeşte cu acest David, chiar dacă el este luat peste picior. Ştie ce înseamnă o echipă de fotbal şi ce se întâmplă în societatea românească. Din păcate, nu ştiu ce decide”, a declarat Cornel Dinu în emisiunea Minutul 91.

Vasile Miriuţă nu are însă amintiri plăcute legate de preşedintele lui Dinamo. Antrenorul a fost data afară de la echipă în luna februarie a acestui an, după înfrângerea cu Astra, din etapa cu numărul 26 a Ligii I.

Atunci, Miriuţă l-a acuzat pe David că a fost unul dintre cei care nu l-au dorit la echipă şi că nu este un preşedinte adevărat pentru un club de fotbal. Replica antrenorului a venit după ce Alexandru David i-a reproşat că nu prea făcea nimic la echipă şi că este vinovat pentru rezultatele modeste. Miriuţă nu a uitat nici acum conflictul avut cu cei din conducerea lui Dinamo. ”Cine m-a acuzat? Pentru că eu n-am dat nume, dar hai să lăsăm lucrurile aşa. Nu vreau să intru în polemică, pentru că am enorm respect pentru Dinamo şi nu vreau să intru cu x, y în polemică”, a declarat Miriuţă la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: dinudaviddinamo 

viewscnt
Articole similare