Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu şi Panduru au dezbătut decizia luată de Gigi Becali la FCSB! "Ce diferenţă e? L-aş alege pe el". Fotbalistul care a ieşit pe minus: "Posibil să nu poată mai mult"

Dinu şi Panduru au dezbătut decizia luată de Gigi Becali la FCSB! "Ce diferenţă e? L-aş alege pe el". Fotbalistul care a ieşit pe minus: "Posibil să nu poată mai mult"

FCSB

Comentarii

Victoria FCSB-ului cu Academica Clinceni a fost analizată la Minutul 91. Cornel Dinu şi Basarab Panduru au remarcat ieşirea din tranşee a ilfovenilor, dar au vorbit şi despre duelul Radunovic - Panţîru pe postul de fundaş stânga.

Cornel Dinu şi Basarab Panduru, după Academica Clinceni - FCSB 0-2

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

"Se ştia, se poate interpreta că Academica Clinceni e a doua echipă a FCSB-ului. Nu pot spun că în seara asta s-a făcut aservirea în faţa FCSB-ului. Sunt câteva echipe care şi-au blocat adversarul superior printr-o agresivitate deosebită, prin marcaj, prin închiderea jocului. De data asta am asistat la un joc deschis. Clinceni nu a mai fost echipa tip bloc. 

Părerea mea e că maniera de a juca se reconfirmă. Clinceni e mulţumită de poziţia la care nu se aştepta în play-off. A fost superioritatea incontestabilă valoric, chiar dacă şi ei fac multe mutări în echipă", a declarat Cornel Dinu. 

"Şi pe mine m-a surprins jocul de care pe care al Clinceniului. Era o echipă pe care rar o vedeai să iasă din 40 de metri. De data asta au zis că au ajuns în play-off şi să joace şi fotbal", a spus şi Basarab Panduru. 

Radunovic sau Panţîru la FCSB? Concluzia trasă de Dinu şi Panduru

În ultimele două meciuri ale FCSB-ului, victoriile cu FC Botoşani şi Academica Clinceni, Ionuţ Panţîru a fost la înălţime, iar postul lui Risto Radunovic e în pericol: "Radunovic mi-a plăcut, încă de la Astra. Îl văd acum că ori nu poate mai mult, ori are frâna de mână trasă. Pe apărare e mai bun decât Panţîru, pe atac e mai bun Panţîru. Ce diferenţă e între Panţîru şi Radunovic?", a declarat Basarab Panduru. 

Cornel Dinu a susţinut că FCSB are două variante, în funcţie de cum abordează Toni Petrea un meci, defensiv sau ofensiv: "Dacă vrei să te aperi, mergi cu Radunovic. Dacă vrei să ataci, joci cu Panţîru. Eu sunt mai demodat, toţi apărătorii laterali merg pe atac. L-aş alege pe Panţîru între el şi Radunovic", a spus fostul antrenor de la Dinamo.  

Ionuţ Panţîru a fost impus de Gigi Becali la FCSB, în urma golului marcat cu FC Botoşani. Finanţatorul a avut un mesaj clar şi a transmis că apărătorul trebuie să joace, indiferent de postul pe teren. 

FCSB a revenit pe primul loc, cu 39 de puncte, CFR Cluj e pe locul secund, cu 38 de puncte, iar U Craiova închide podiumul, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbacademica clinceni fcsbbasarab pandurucornel dinu 

viewscnt
Articole similare