Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu Todoran a explicat cum a fost numit antrenor la FCSB! "Nu cum zic alţii, că mă duc la biserică cu telefonul la mine!" De ce a pierdut echipa titlul sezonul trecut

Dinu Todoran a explicat cum a fost numit antrenor la FCSB! "Nu cum zic alţii, că mă duc la biserică cu telefonul la mine!" De ce a pierdut echipa titlul sezonul trecut

FCSB

Comentarii

Dinu Todoran a suţinut prima conferinţă de presă în calitate de antrenor al FCSB-ului.

Gigi Becali a dezvăluit că l-a numit pe Todoran la cârma echipei după ce a aflat că era la biserică, iar acum antrenorul roş-albaştrilor a oferit noi dezvăluiri. 

"A fost înainte să intru in acel lăcaş, nu cum zic alţii, că mă duc la biserica cu telefonul la mine!"

"A contat foarte mult ca MM a fost managerul pe care l-am avut la Urziceni, am păstrat o relaţie foarte bună. Am fost în discuţie să vin la echipa a doua, s-a întâmplat acel moment fericit pentru mine. A fost înainte să intru in acel lăcaş, nu cum zic alţii, că mă duc la biserica cu telefonul la mine. Fiecare poate să zică orice, nu mă deranjează absolut deloc", a declarat Dinu Todoran la conferinţa de presa.

De asemenea, antrenorul FCSB-ului a explicat şi de ce a pierdut sezonul trecut echipa titlul, când era antrenată de Toni Petrea. 

"Au fost probleme cu accidentările, cu COVID-ul, dar şi cu arbitrajul. Anul trecut din cauza asta am pierdut campionatul", a declarat Dinu Torodan.

La conferinţa de presă, a fost prezent şi oficialul FCSB, MM Stoica. Acesta l-a asemănat pe Dinu Todoran cu Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a adus titlul la FCSB. 

"Mi se pare o similitudine între venirea lui Dinu Todaran la Steaua şi Costel Gâlcă. Ambii au 42 de ani, sigur, Costel Galca a câştigat 3 trofee, între timp unul s-a desfiinţat, Dinu poate sa câştige doar două trofee cu Steaua. Galcă are 'tripleţi', Dinu are 'gemeni'", a precizat MM Stoica.

Afla mai multe despre: fcsb-dinu todoran-liga 1 mm stoica 

viewscnt
Articole similare