Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu Todoran a răbufnit din nou: "Numai de noi vorbiţi, sunt şi alţii care fac trei schimbări la pauză". A folosit şi celebra replică: "Altă întrebare"

Dinu Todoran a răbufnit din nou: "Numai de noi vorbiţi, sunt şi alţii care fac trei schimbări la pauză". A folosit şi celebra replică: "Altă întrebare"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-1, iar Dinu Todoran a răbufnit la conferinţa de presă în urma întrebărilor primite de la jurnalişti.

"Este o infrangere ruşinoasă pentru noi, îmi pare rău pentru suporterii care au venit în număr mare să ne susţină, ştiau ce înseamnă un meci cu Rapid şi încă o dată îmi pare rău pentru acest rezultat.

(n.r. Vă gândiţi la demisie?) Domnul Gigi Becali este patronul echipei, o să analizăm, dânsul hotărăşte" , a spus Dinu Todoran.

Antrenorul vicecampioanei României a fost întrebat şi despre cele trei schimbări efectuate la pauza derby-ului cu Rapid. Moruţan, Mamut şi Cristea le-au luat locul lui Olaru, Octavian Popescu şi Cristea.

"Reghecampf, la meciul cu Voluntari, câte schimbări a făcut la pauză? Trei schimbări! Sunt momente în care vorbiţi numai de noi. Sunt şi alte echipe care fac trei schimbări, Croitoru a făcut trei schimbări. Numai de noi vorbiţi cu schimbări la pauză.

În etapele trecute cu schimbari la pauza am reusit sa facem egal la Arad şi să câştigăm cu Mediaş. Deci nu inteleg de ce numai pe noi ne vedeti ca facem schimbari la pauza. Domnul Becali decide asupra a ceea ce face, nu ştiu de ce va legati de lucrurile acestea, Sa vorbim numai de fotbal, daca vreti.

(n.r. despre Şahtior Karagandy) O echipă care a eliminat un club din Ucraina, iar fotbalul din Ucraina e peste cel românesc. Altă întrebare! La Steaua, am cele mai bune condiţii, cei mai buni jucători şi... Atât!" , a declarat Dinut Todoran.

Rapid - FCSB 1-0

Nou-promovata FC Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

A marcat: Vinicius '39 (a)

În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Belu (Rapid) au avut o altercaţie. Sefer (Rapid) a intervenit şi el şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi.

Au evoluat următoarele echipe:

  • FC Rapid: Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer '62) - Carnat (Dandea '88), Bălan (Goge '88), Hlistei (Moise '62). Antrenor Mihai Iosif;
  • FCSB: Vlad - V. Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea '46), S. Şerban - Oct. Popescu (Mamut '46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46) - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare