Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu Todoran, calm după victoria ezitantă obţinută de FCSB: "Vom arăta mult mai bine, suntem favoriţi la calificare!". Ce a spus despre intervenţia lui Vlad

Dinu Todoran, calm după victoria ezitantă obţinută de FCSB: "Vom arăta mult mai bine, suntem favoriţi la calificare!". Ce a spus despre intervenţia lui Vlad

FCSB

Comentarii

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul meciului câştigat de roş-albaştri cu 1-0 în faţa kazahilor de la Shakhtar Karagandy.

Tehnicianul a spus că se aştepta la un meci greu şi că adversarii s-au închis destul de bine în apărare, ceea ce a creat probleme pentru elevii săi. Todoran crede în continuare că FCSB e favorită certă la calificare şi a salutat revenirea Peluzei Nord la stadion, alături de FCSB.

Todoran nu-şi face griji pentru modul în care a arătat echipa în repriza a doua şi l-a lăudat pe Andrei Vlad pentru intervenţia salvatoare din ultimele minute ale meciului. "Da, mă aşteptam să avem un meci greu, o echipă care s-a închis foarte bine. N-am avut prospeţime, n-am luat deciziile care trebuiau. E o victorie, e un prim meci, o să arătăm mult mai bine. Mă bucur că a venit Peluza Nord, un lucru formidabil. Păcat că n-am reuşit să mai înscriem, vom vedea la următorul meci. Suntem favoriţi şi la meciul retur, pentru calificare. Uşor, uşor o să reglăm anumite lucruri.

E început de campionat, am avut un meci greu la Botoşani. O perioadă scurtă, vom fi sută la sută. De asta ne-am pregătit, ca să jucăm în 3 în 3 zile. Vom arăta mult mai bine. Toţi jucătorii care sunt la noi trebuie să fie pregătiţi. Pentru a intra la pauză, pentru a intra în minutul 20... Au fost mulţi debutanţi. Sunt doi copii tineri, de perspectivă, ne bazăm pe tot lotul.

O să arătăm mult mai bine, o să avem prospeţime.

Andrei e un portar de echipă naţională, şi-a arătat valoarea astăzi. Vlad a reuşit să apere acea ocazie", a spus Dinu Todoran, după meci, la Pro X.

Ulterior, la conferinţa de presă de după meci, Todoran a mai adăugat:

”Din punct de vedere al rezultatul sunt bucuros că am câştigat. A fost un meci greu, mai ales că am întâlnit o echipă care s-a aglomerat în treimea proprie. Nu am fost lucizi, iar o neatenţie în apărare era să ne coste. Vlad a avut o evoluţie senzaţională. 

Vom avea un retur greu, contra unei echipe care refuză jocul. Deplasarea este foarte lungă. Ne doream să marcăm mai multe goluri astăzi. Am avut emoţii pe final, normal. Au fost momente ale jocului unde am suferit, am vrut şi al doilea gol, dar vedem ce se va întâmpla la retur. E păcat că a pierdut Craiova, păcat pentru fotbalul românesc.

Toţi jucătorii care sunt în lot pot intra în orice moment. Sunt alţi jucători care au debutat la 16 ani în cupele europene. Moruţan, uşor, uşor îşi va reveni la forma care l-a consacrat. Este un fotbalist foarte talentat. Un plus este că am avut posesie, dar şi rezultatul, care ne face favoriţi la retur. Au zis că pot da 2-3 goluri? Atunci o să dăm şi noi trei”

FCSB - Shakhtar Karagandy 1-0, în preliminariile Conference League

FCSB a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Şahtior Karagandi, din Kazahstan, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cordea, în minutul 38, cu un şut din afara careului.

FCSB: Vlad - V. Creţu, A. Creţu, Cristea, Radunovic - Moruţan (Stoica '46), Ov. Popescu, Vînă (Musi '46) - Cordea (Dumitru '90+1), Tănase, Oct. Popescu (F. Coman '71). Antrenor: Dinu Todoran
Şahtior Karagandy: Shatskly - Gabyshev (Kybyray '66), Khozin, Graf, Buivolov, Atanaskoski - Mitosevic, Mawutor (Tattybayev '78), Bakaev - Shikavka (Rustemovic '66), Najaryan (Omirtayev '59). Antrenor: Magomed Adiev

Afla mai multe despre: dinu todoranfcsbconference leaguereactie 

viewscnt
Articole similare