Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu Todoran, dat pe spate de condiţiile de la FCSB: "E ceva de pe Marte!". Cum a reacţionat când Becali l-a sunat să preia echipa

Dinu Todoran, dat pe spate de condiţiile de la FCSB: "E ceva de pe Marte!". Cum a reacţionat când Becali l-a sunat să preia echipa

FCSB

Comentarii

La prima conferinţă de presă din postura de antrenor al FCSB, Dinu Todoran (42 de ani) s-a declarat cucerit total de condiţiile pe care le-a găsit la echipa lui Gigi Becali.

Todoran a vorbit la superlativ şi despre lotul FCSB şi a spus că aşteaptă transferuri, iar dacă Gigi Becali plănuieşte să mai aducă vreun jucător e aşteptat cu braţele deschise.

"E ceva de pe Marte, avem toate condiţiile, de la vitaminizare, nutriţie, refacere, odihnă, terenuri de antrenament. Orice antrenor şi-ar dori să aibă astfel de condiţii şi lotul pe care îl avem noi. Avem un lot foarte bun, cu jucători foarte buni. Orice jucător care vine la Steaua (n.r. - FCSB) e de valoare. Dacă se mai fac transferuri, le aşteptăm, pentru că domnul Becali aduce cei mai buni jucători", a spus Dinu Todoran, la conferinţa de presă.

Cum a reacţionat când a fost sunat de Gigi Becali să preia FCSB

Dinu Todoran a condus primele antrenamente la FCSB şi a vorbit despre cum a reacţionat când a fost sunat de Gigi Becali pentru a prelua echipa mare a roş-albaştrilor. "Am fost plăcut surprins de propunerea domnului Becali, îi mulţumesc pe această cale că m-a angajat la cel mai iubit şi galonat din România. E o mare provocare, dar meseria de antrenor la orice club te duci este o provocare, ţinând cont de tradiţie, de palmares, e cea mai mare provocare ca antrenor, îţi doreşti să antrenezi o astfel de echipă.

Sunt la început de carieră, dar sunt pregătit din toate punctele de vedere, avem un staff foarte puternic şi ne dorim să ne atingem obiectivele. La Steaua (n.r. - FCSB) trebuie să se facă performanţă, primul obiectiv e intrarea în Europa, câştigarea campionatului", a mai spus Dinu Todoran.

Afla mai multe despre: dinu todoranfcsbantrenorconferinta de presa 

viewscnt
Articole similare