Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diogo Izata îşi cere scuze de la Mateiu pentru gestul nesportiv: „Nu am avut deloc intenţia să se termine aşa”

Diogo Izata îşi cere scuze de la Mateiu pentru gestul nesportiv: „Nu am avut deloc intenţia să se termine aşa”

Superliga

Comentarii

Diogo Izata a făcut un gest nesportiv la adresa lui Alexandru Mateiu, ieri, în meciul dintre Universitatea Craiova - Gaz Metan.

Accidentare urâtă a lui Alexandru Mateiu (32 de ani), fotbalistul U Craiova, care a primit un cot în gură de la un adversar.

Ambulanţa şi-a făcut apariţia pe teren în meciul U Craiova - Gaz Metan pentru a-i acorda îngrijiri medicale lui Alexandru Mateiu, fotbalistul oltenilor, după ce acesta a primit un cot în gură din partea lui Diogo Izata. Izata a fost eliminat după ce în primă fază a văzut doar "galben", asta după ce arbitrul Iulian Dima a observat că Mateiu sângerează.

Prima reacţie a lui Izata:

„Vreau să-mi cer scuze şi să îi transmit cele mai bune gânduri lui Alexandru Mateiu pentru cele întâmplate astăzi în finalul partidei cu Universitatea Craiova. În ciuda faptului că a fost un gest greşit din partea mea, nu am avut deloc intenţia să se termine aşa. Vreau să îmi cer scuze şi tuturor fanilor ambelor cluburi!”, a spus lusitanul după partidă.

Sorin Cârţu nu îl iartă pe Izata

„Mateiu are doi incisivi terminaţi, scoşi, deplasaţi. L-am trimis la chirurgie, să vedem dacă poate să îi salveze, să facă ceva. Dacă tu nu ai luat atitudine la Arad, e normal că şi ăstălalt face la fel.

Străinii poate nu ştiu nici ce li se întâmplă. Bă, dar explicaţi-le că vin într-un fotbal civilizat! Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame, să le luăm coatele în gură. Ăla din Brazilia, ăsta tot de pe unde mai este, că nici nu ştiu că nu îl cheamă. Suntem poligon de tragere pentru toată lumea? Luaţi măsuri!

De ani de zile suntem echipa la care a intră cel mai mult salvarea pe teren. La Mihăilă la Iaşi, când era să moară pe teren. La Koljic la fel, Bancu, picior rupt. Iarăşi ce s-a întâmplat la Arad. Să se ia atitudine împotriva a tot ce înseamnă golăneală. Ăsta e fotbal golănesc", a declarat Cârţu, conform Look Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovadiogo izataalexandru mateiu 

viewscnt
Articole similare