Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diogo Salomao a vorbit despre plecare lui Cosmin Contra de la Dinamo

Diogo Salomao a vorbit despre plecare lui Cosmin Contra de la Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul celor de la Dinamo consideră că este foarte importat ca jucătorii dinamovişti să se adapteze cât mai rapid la noile schimbări.

”Este o schimbare la care trebuie să ne adaptăm cât mai repede. Totdeauna sunt complicate schimbările de antrenori, dar important în acest moment, ţinând cont de momentul pe care îl traversăm, este să ne adaptăm cât mai repede posibil. La fel şi noul antrenor cu noi, cu echipa, trebuie să-i cunoască pe jucători şi trebuie să îl ajutăm să se acomodeze repede”, a spus Salomao.

Dieogo Salomao recunoaşte că nu ştie prea multe despre noul antrenor al celor de la Dinamo, Vasile Miriuţă. ”Adevărul este că nu ştiu foarte multe despre el, ştiu doar ceea ce mi-a spus unul dintre jucătorii pe care i-a antrenat. Informaţiile sunt limitate, dar vom avea timp să ne cunoaştem”.

Mijlocaşul portughez îi este recunoscător fostului antrenor dinamovist pe care îl consideră un adevărat lider.

”Cred că este o oportunitate foarte mare care i-a ieşit în cale, o şansă care s-a concretizat, ca să antreneze echipa naţională. Din acesat punct de vedere sunt fericit pentru el, pentru că este un obiectiv care îl ai ca antrenor. Îi doresc mult noroc. Este un lider, pentru noi a fost un lider aici la Dinamo, din toate punctele de vedere, pentru modul cum a condus echipa, cum s-a interesat de problemele noastre, pentru ca noi să ne simţim bine aici, pentru condiţiile de muncă, cele mai bune posibile. Eu îi sunt recunoscător pentru cele câteva partide, pentru această scurtă perioadă în care am lucrat cu el. Şi îi doresc mult noroc la naţională”, a mai spus Diogo Salomao.

Cosmin Contra l-a convins pe mijlocaşul portughez să vină la Dinamo. ”A fost unul dintre punctele forte care m-au convins să vin. Mă cunoştea deja din Spania şi a fost unul dintre cei care s-au interesat de venirea mea. Un motiv în plus de recunoştinţă faţă de el. De aceea îi doresc tot ce e mai bine pentru viitor şi la naţională” a declarat Salomao.

Afla mai multe despre: diogo salomaocosmin contradinamoliga1,  

viewscnt
Articole similare