Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diogo Salomao, anunţ de ultimă oră după ce Dinamo l-a scos la vânzare la un preţ de nimic: "Discutăm!"

Diogo Salomao, anunţ de ultimă oră după ce Dinamo l-a scos la vânzare la un preţ de nimic: "Discutăm!"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul echipei Dinamo, Diogo Salomao, a recunoscut că situaţia sa este incertă, dar a precizat că va da totul pentru actuala sa formaţie, până i se va decide viitorul.

"Nu ştiu care este situaţia mea. Mai am încă şase luni aici, la Dinamo. Sunt concentrat pe acest lucru şi nu ştiu ce se va întâmpla. Dacă trebuie să rămân, voi da 100% pentru echipă, iar dacă va veni o ofertă şi va fi bună pentru ambele părţi, vom discuta", a declarat Diogo Salomao.

Salomao joacă la Dinamo din vara anului 2017, timp în care a adunat 58 de meciuri şi a reuşit 15 goluri şi 16 assist-uri. La 1 ianuarie, el a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar Dinamo nu vrea să îl piardă gratis la finalul sezonului.

Oficialii lui Dinamo încearcă să obţină profit de pe urma lui Salomao şi ar solicita 200.000 de euro în schimbul portughezului.

În această lună, Dinamo l-a vând şi pe Sergiu Hanca, de asemenea intrat în ultimele şase luni de contract, la formaţia poloneză Cracovia.

1 milion de euro este cota lui Diogo Salomao

20 de meciuri a jucat Salomao în La Liga

 

Afla mai multe despre: dinamosalomao,  

viewscnt
Articole similare