Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diogo Salomao n-a înţeles schimbarea lui Andone de la pauză. Ce a spus despre postul pe care a fost folosit

Diogo Salomao n-a înţeles schimbarea lui Andone de la pauză. Ce a spus despre postul pe care a fost folosit

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a surprins pe toată lumea în meciul cu FC Botoşani. Inclusiv pe Diogo Salomao. Mijlocaşul venit în această vară la FCSB a fost folosit, de fapt, pe postul de fundaş stânga.

Evoluţia lui Salomao nu l-a convins pe Bogdan Andone, astfel că portughezul a fost schimbat la pauză de antrenorul celor de la FCSB.

"A fost un meci foarte dificil, foarte greu. Au fost mai buni decât noi. Cred că victoria lor e meritată. Noi trebuie să fim concentraţi, deoarece fotbalul îţi oferă această şansă. Peste trei zile avem alt meci, trebuie să ne concentrăm şi să corectăm greşelile de azi.

Nu ştiu de ce am fost schimbat. A fost o variantă. Eu am încercat să joc cât pot de bine pe un post care nu este postul meu oficial, dar eu sunt aici să ajut echipa, iar dacă antrenorul consideră că eu sunt cea mai bună opţiune pentru acea poziţie, trebuie să dau tot ce am mai bun.

Nu aceea este poziţia mea. Nu am mai jucat acolo de foarte mult timp, dar dacă trebuie să joc acolo, o voi face cât pot eu de bine. (n.r. despre criticile lui Becali) Nu, nici nu mă gândesc la aşa ceva. Eu încerc să dau tot ce am mai bun şi să fac ce ştiu mai bine" , a declarat Diogo Salomao.

Afla mai multe despre: salomaoandonefcsb 

viewscnt
Articole similare