Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul general al lui Athletic Bilbao l-a sunat pe Cristi Ganea. Ce mesaj i-a transmis

Directorul general al lui Athletic Bilbao l-a sunat pe Cristi Ganea. Ce mesaj i-a transmis

Superliga

Comentarii

Cristi Ganea ar putea ajunge abia în vară la Athletic Bilbao. Bascii i-au transmis să nu accepte în această iarnă nicio ofertă, deoarece este pe lista lor de transferuri. Viitorul ar dori în jur de 600.000 de euro în schimbul fundaşului stânga.

Discuţiile despre transferul lui Cristi Ganea la Bilbao se prelungesc din nou. Iniţial, fundaşul de 26 de a primit raport negativ din partea scouterilor lui Athletic, dar până la urmă bascii au decis să-i acorde o şansă şi transferul ar fi trebuit să se realizeze în această iarnă. Însă elcorreo.com susţine că mutarea se va face abia în vară.

Cristi Ganea mai are şi alte oferte - de la Olympiacos, Freiburg şi Hoffenheim - dar ar prefera să joace la Bilbao, deoarece s-a format în fotbalul din Ţara Bascilor între 9 şi 18 ani. În plus, părinţii lui sunt stabiliţi acolo. Cei de la Bilbao i-au transmis că-l doresc, însă abia pentru următorul sezon.

Cristi Ganea a primit asigurări că transferul se va face şi ar fi fost sunat chiar de Jon Berasategi, directorul general al clubului: ”Te avem pe listă. Nu semna cu nimeni”, a fost mesajul acestuia, potrivit elcorreo.com.  Fundaşul de 25 de ani a fost rugat să rămână până în vară la Viitorul şi apoi va trece la Bilbao. Însă Cristi Ganea şi-ar dori o mutare chiar din această iarnă.

Afla mai multe despre: cristi ganeaatlhetic bilbaoviitorul 

viewscnt
Articole similare