Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul sportiv al lui Dinamo, mesaj colosal pentru Peluza Cătălin Hîldan. Suporterii, unul dintre motivele pentru care spaniolii au cumpărat clubul

Directorul sportiv al lui Dinamo, mesaj colosal pentru Peluza Cătălin Hîldan. Suporterii, unul dintre motivele pentru care spaniolii au cumpărat clubul
Comentarii

Pablo Cortacero şi Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, au avut o întâlnire cu board-ul Doar Dinamo Bucureşti. Directorul sportiv al clubului a avut un discurs care i-a cucerit pe fanii dinamovişti.

Rufo Collado a dezvăluit că suporterii reprezintă un motiv important pentru care spaniolii au hotărât să cumpere Dinamo, iar fără programul Doar Dinamo Bucureşti, clubul nu ar fi supravieţuit. 

"Dacă nu aţi fi fost voi, azi noi nu am fi fost aici. Din două motive: Pentru că, fără suporteri, Dinamo nu ne-ar fi atras şi pentru că fără voi, astăzi, Dinamo nu ar mai fi existat", a spus Rufo Collado, potrivit unui comunicat emis de Peluza Cătălin Hîldan. 

Ce ştia Pablo Cortacero despre Dinamo înainte să demareze discuţiile pentru preluarea clubului. Dezvăluirea făcută de noul patron

Clubul Dinamo a fost vândut de Ionuţ Negoiţă către un grup de investitori spanioli şi, odată cu alegerea noului antrenor, Pablo Cortacero, omul care va fi acţionar majoritar în Ştefan cel Mare, a venit în faţa presei pentru a vorbi despre ce planuri de viitor are cu clubul alb-roşu. Chestionat pe această temă, Pablo Cortacero a spus ce ştia despre "câini" înainte să demareze tratativele pentru cumpărare.

 

Cortacero cunoştea faptul că Dinamo are o istorie bogată şi are mulţi fani: "(n.r. - Ce ştiaţi despre Dinamo înainte de tratativele pentru preluarea clubului?) În primul rând, că este un club cu istorie. Ştiam că au suporteri foarte mulţi. Este un club cu un potenţial foarte mare, pentru a face lucrurile bine, din punct de vedere profesional", a spus Pablo Cortacero, noul acţionar majoritar de la Dinamo, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: rufo colladodinamo 

viewscnt
Articole similare