Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul sportiv al Parmei a anunţat ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Echipa a retrogradat matematic după 0-1 cu Torino | VIDEO

Directorul sportiv al Parmei a anunţat ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Echipa a retrogradat matematic după 0-1 cu Torino | VIDEO

Serie A

Comentarii

Directorul sportiv al Parmei, Marcello Carli, a anunţat că Valentin Mihăilă şi Dennis Man rămân la echipă. Echipa antrenată de D'Aversa a retrogradat matematic, după ce pierdut, luni, cu Torino, în Serie A.

Anunţ oficial! Ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce Parma a retrogradat

În sezonul următor, Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în liga secundă italiană. Parma a pierdut cu Torino cu 1-0 şi a retrogradat matematic. Clubul care a plătit aproximativ 20 de milioane de euro nu renunţă la cei doi români. 

Anunţul a fost făcut de directorul sportiv al Parmei, Marcello Carli, care a anunţat că echipa va fi formată în jurul tinerilor, printre care Dennis Man şi Valentin Mihăilă. 

„Viitorul lui D'Aversa va fi stabilit în zilele următoare, la fel şi al meu. Un singur lucru este cert. Parma va încerca să revină în Serie A cu un nucleu tânăr. Toţi aceşti fotbalişti, de la Man la Mihăilă sau Sohm, vor rămâne. Apoi vom decide cine mai stă şi cine pleacă. Avem un lot puternic, iar cei mai buni vor rămâne alături de noi”, a declarat oficialul Parmei, conform ParmaLive.

Parma a picat din Serie A cu patru etape înainte de finalul campionatului. Cu D'Aversa pe bancă, echipa e pe locul 19, cu 20 de puncte, la 12 puncte de Cagliari, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă. Crotone a fost prima echipă retrogradată matematic. 

VIDEO | Torino - Parma 1-0, în Serie A, meciul în urma căruia echipa românilor a retrogradat din Serie A

Fără Man şi Mihăilă, accidentaţi, Parma a pierdut la Torino şi a retrogradat matematic din Serie A. Vojvoda a înscris golul succesului taurilor, după o acţiune superbă a lui Ansaldi. Diferenţa putea fi mai mare, dar Beloti a lovit bara (74). S-a terminat 1-0, iar Torino este la trei puncte deasupra liniei.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailaparmaserie aretrogradare parma 

viewscnt
Articole similare