Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul tehnic al lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi, informaţii despre transferul lui Keşeru la FCSB: "Aici nu e ca în România"

Directorul tehnic al lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi, informaţii despre transferul lui Keşeru la FCSB: "Aici nu e ca în România"

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru ar putea reveni la FCSB în această vară. Atacantul de 34 de ani, cel mai bun marcator din istoria lui Ludogoreţ, poate părăsi Bulgaria după şase ani.

Ce spune conducerea lui Ludogoreţ despre transferul lui Keşeru

Directorul tehnic al lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi, a dezvăluit că FCSB nu a făcut nicio ofertă până în acest moment, semn că Edi Iordănescu încă nu s-a decis. 

”Nu se întâmplă nimic cu Claudiu. E jucătorul nostru şi mai are contract până în vara anului viitor. Clubul nu a purtat negocieri cu nimeni deocamdată pentru transferul sau împrumutul său. Am citit şi eu prin presă de Rapid, FCSB sau Nantes. Nu ştiu ce e adevărat şi ce nu e.

Nimănui nu îi convine situaţia. E normal să fie afectat, dar a fost decizia strict a antrenorului şi nu are nimeni ce să facă. Nu ştiu ce putea fi făcut. Nimeni nu poate interveni peste antrenor. Aici nu e ca în România. Nu ţine de mine sau de conducerea clubului”, a spus Moţi, pentru Fanatik.

Gigi Becali aşteaptă răspunsul lui Edi Iordănescu

În aceste zile, antrenorul FCSB-ului analizează posibilitatea ca atacantul Claudiu Keşeru să fie transferat. Gigi Becali a anunţat că decizia e a tehnicianului. 

"Am vorbit cu el, dar nu a vrut să vină. Keşeru e mare stelist, e stelist înfocat. El a încercat, a vorbit cu ei acolo în club să-l lase, dar nu au vrut să-şi dea acordul. Keşeru e stelist adevărat, el mânăncă tricoul, nu are cum să ajungă la Rapid. E imposibil" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: cosmin moticlaudiu keserufcsb 

viewscnt
Articole similare