Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dirk Nowitzki a descoperit noul star din NBA: ”E incredibil, n-am văzut nimic similar până acum”

Dirk Nowitzki a descoperit noul star din NBA: ”E incredibil, n-am văzut nimic similar până acum”

NBA

Comentarii

Baschetbalistul german Dirk Nowitzki, coechipier la Dallas Mavericks cu tânărul sloven Luka Doncic, vorbeşte la superlativ despre noul său coechipier.

Poate cel mai bun baschetbalist european care a jucat în ultimii ani în NBA, Dirk Nowitzki crede că slovenul Luka Doncic, proaspăt draftat în campionatul de baschet nord-american este un adevărat fenomen.

În cadrul emisiunii Ben&Skin Show, germanul a explicat că Doncic este mai bun la vârsta sa decât era Nowitzki la 19 ani: ”Aruncam mai bine ca el, dar nu aveam aceeaşi viziune a jocului. Simte incredibil meciul, aduce lucruri fantastice pe parcurs. Îmi aminteşte pe undeva de Chris Paul, dar n-am văzut ceva similar cu el până acum” a declarat Dirk.

Germanul crede că: ”O să ne distrăm mult în acest sezon cu el, mai ales că va avea lângă, interiori extraordinari ca DeAndre Jordan şi Dwigh Powell. Se pregăteşte extraordinar şi este realmente o plăcere să-l vezi jucând. E important însă să nu punem prea multă presiune pe el” spune Dirk Nowitzki despre Doncic, copilul minune al baschetului sloven.

Luka Doncic are 19 ani, măsoară 1.98 de centimetri şi a jucat de la 16 ani la Real Madrid. El a fost draftat în NBA de Atlanta Hawks, dar cedat în urma unei înţelegeri către Dallas Mavericks, echipa care l-a dorit cel mai mult în aceasta perioadă. Naşul său, Radoslav Nesterovic este fost jucător în NBA. Doncic a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Europeanului de Baschet din 2017, atunci când Slovenia a câştigat în mod surprinzător medalia de aur. 

Afla mai multe despre: dallas mavericksnbadirk nowitzkiluka doncic 

viewscnt
Articole similare