Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discipolul lui Guardiola a recunoscut ca l-a studiat pe Keylor Navas înaintea meciului cu Real. Cum şi-a explicat Kimmich golul din semifinale

Discipolul lui Guardiola a recunoscut ca l-a studiat pe Keylor Navas înaintea meciului cu Real. Cum şi-a explicat Kimmich golul din semifinale

Fotbal

Comentarii

Meciul de miercuri seara dintre Bayern şi Real Madrid s-a încheiat cu victoria echipei pregătite de Zinedine Zidane. Asta în ciuda faptului că bavarezii au deschis scorul prin Joshua Kimmich, care a profitat de neatenţia lui keylor Navas şi a marcat fără probleme.

"Ştiu că este un portar căruia îi place să speculeze situaţiile de genul. M-am gândit la asta înainte de meci, eram pregătit. Am fost foarte neinspiraţi în faţa porţii, am avut multe ocazii de a marca" a explicat Joshua după meci.

Kimmich are un sezon excelent, iar totul i se datorează lui Pep Guardiola. Managerul lui Manchester City l-a observat pe tânărul jucător şi l-a folosit foarte des.

"Are tot ce are nevoie un jucător mare: este inteligent, agresiv, poate să schimbe ritmul jocului, are o viziune bună, ştie ce înseamnă spaţiile libere. Este un jucător incredibil" , spunea Guardiola despre Kimmich.

"Guardiola m-a ajutat foarte mult, îi datorez foarte multe lui. Mereu mi-a oferit multe oportunităţi şi a avut încredere în mine", a declarat Kimmich.

Jucătorul de 23 de ani a câştigat deja trei titluri cu Bayern Munchen şi este om de bază pe postul de fundaş dreapta la naţionala Germaniei.


 

Afla mai multe despre: kimmichbayernmunchenreal madrid 

viewscnt
Articole similare