Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs dur al lui Dică după victoria cu Rudar: "Aici nu e niciodată linişte. La fotbal, nu joacă numele". Ce transfer a cerut

Discurs dur al lui Dică după victoria cu Rudar: "Aici nu e niciodată linişte. La fotbal, nu joacă numele". Ce transfer a cerut

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Rudar Velenje şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în turul al treilea din preliminariile Europa League. Acum, roş-albaştrii se pregătesc pentru meciul cu Dinamo din Liga I.

"Am avut unele probleme pe faza defensivă, dar trebuie să le reglăm uşor, uşor. Ne-am concentrat ceva mai mult de această dată şi sperăm ca de la meci la meci să marcăm cât mai multe goluri. Ştiam că Bizonul poate juca cel mult 20-30 de minute, am vorbit cu el înainte de meci şi i-am spus că vreau să-l folosesc măcar 45 de minute.

Apoi, în repriza a doua am preferat să bag jucători mai rapizi. Am vrut să-l forţez puţin pentru meciul cu Dinamo, pentru că avem nevoie de el. Avem nevoie să mai aducem încă un atacant, vom vedea ce se va întâmpla. Eu am mare încredere că putem să ne calificăm în grupele Europa League.

Dacă nici noi nu credem în noi, cine să creadă? Ceilalţi atunci nu ne vor da nicio şansă. Am vrut să schimb ceva faţă de meciul cu Astra, am schimbat şi sistemul, oricum, la fotbal nu joacă numele. Am gândit echipa şi în perspectiva meciului următor cu Dinamo. Nu e linişte înaintea meciului cu Dinamo. La Steaua mereu sunt zile furtunoase. La Steaua nu este niciodată linişte" , a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: gnoheredicadinamofcsbsteauaeuropa league 

viewscnt
Articole similare