Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs dur al lui Mircea Rednic înaintea duelului cu Liechtenstein: ”Am ajuns să ne bucurăm că am bătut Islanda, deci am ajuns rău” | EXCLUSIV

Discurs dur al lui Mircea Rednic înaintea duelului cu Liechtenstein: ”Am ajuns să ne bucurăm că am bătut Islanda, deci am ajuns rău” | EXCLUSIV
Comentarii

Înaintea meciului cu Liechtenstein, din preliminariile pentru Campionatul Mondial, Mircea Rednic a vorbit despre şansele echipei naţionale de a ajunge în Qatar în 2022.

România a încheiat seria de înfrângeri joi seara, în faţa Islandei. ”Tricolorii” s-au impus cu 2-0 la Reykjavik, graţie golurilor lui Man şi Stanciu. În urma victoriei, selecţionata condusă de Mirel Rădoi s-a ridicat pe poziţia a patra, la patru puncte de primul loc şi trei de al doilea, care duce în baraj.

Duminică seara, România are în faţă cel mai uşor test din grupă, cel puţin pe hârtie. Cea mai slab cotată adversară, Liechtenstein, face vizita la Bucureşti pentru a înfrunta naţionala noastră. Băieţii lui Rădoi au nevoie disperată de o victorie, dacă vor să prindă Mondialul, iar orice alt rezultat ar fi complet inacceptabil, în faţa unui adversar mult mai slab cotat.

Deşi ”tricolorii” s-au impus în faţa Islandei, Mircea Rednic a fost dur cu jucătorii noştri. Acesta a sugerat că victoria împotriva ţării nordice nu ar trebui să primească importanţa pe care o primeşte şi a afirmat că, deşi România a revenit în cursa pentru Mondial, şansele de calificare tot sunt slabe.

Discurs dur al lui Mircea Rednic înaintea duelului cu Liechtenstein

Acum am ajuns să ne bucurăm ca am bătut Islanda, deci am ajuns rău. Am intrat în joc, dar avem şanse mici. Bine, noi ne bucurăm că ăia au făcut egal, dar acum şi Armenia are şanse. Ne jucăm până la capăt şansele.

Lui Rădoi trebuie să îi oferim încredere, cei care l-au pus acolo, ei sunt responsabili şi trebuie să raspundă. Eşti tentat şi nu eşti în cărţi. Nu căutăm antrenori cu experienţă, căutăm antrenori tineri cu care se poate colabora”, a declarat Mircea Rednic, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaromânia islandamircea rednic 

viewscnt
Articole similare