Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs halucinant al lui Ronald Koeman după o nouă umilinţă pe banca Barcelonei: ”Mă simt sprijinit de jucătorii mei şi de atitudinea lor”

Discurs halucinant al lui Ronald Koeman după o nouă umilinţă pe banca Barcelonei: ”Mă simt sprijinit de jucătorii mei şi de atitudinea lor”

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a pierdut cu 3-0 duelul cu Benfica din a doua rundă a grupelor Ligii Campionilro şi se află în real pericol de a rata primăvara Ligii Campionilor.

Pentru prima dată în istoria clubului, FC Barcelona a pierdut primele două meciuri din grupele Ligii Campionilor. Niciodată nu mai începuseră catalanii competiţia cu două eşecuri, însă eşecul cu Benfica avea să asigure recordul negativ al formaţiei iberice.

Pe lângă faptul că a pierdut ambele partide, formaţia condusă de Ronald Koeman a încasat trei goluri şi de la Bayern, şi de la Benifca şi nu a reuşit să marcheze deloc. Batavul va fi mai mult ca sigur înlocuit, dar discursul său de după meci nu părea unul al unei persoane conştiente de situaţia gravă în care se află.

În ciuda faptului că fotbaliştii săi nu mai prestează ce prestau altcândva pe teren, Koeman a afirmat că simte sprijinul lor. Deşi recunoaşte că viitorul său este incert, tehnicianul batav nu dă de înţeles că ar fi pe punctul de a părăsi clubul.

Discurs halucinant al lui Ronald Koeman după o nouă umilinţă pe banca Barcelonei

"Mă simt sprijinit de jucătorii mei şi de atitudinea lor. Nu pot să comentez decât munca mea cu echipa. Nu ştiu despre restul, nu ştiu despre club. Rezultatul final este greu de acceptat, nu este rezultatul pe care l-am văzut pe teren.

Cred că echipa a jucat bine până la 2-0, am avut ocazii foarte clare de a marca. Aşa schimbi jocul. Dacă ei înscriu la una dintre puţinele lor ocazii şi obţin trei goluri, atunci există o mare diferenţă. Pentru orice antrenor este întotdeauna dificil.

Este o situaţie delicată să fii la Barcelona şi să nu câştigi două meciuri din Liga Campionilor. Înţeleg complet. E nevoie să acorzi echipei timp, când încerci să schimbi lucrurile. Există capitole la care care suntem inferiori, din punct de vedere fizic şi din punct de vedere al vitezei de joc", a declarat Ronald Koeman.

Afla mai multe despre: fc barcelonabenfica barcaronald koeman 

viewscnt
Articole similare