Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs incredibil al lui Gigi Becali! A schimbat obiectivul FCSB, după umilinţa de la Mediaş: ”Vrem să intrăm în playoff! Ne batem cu Botoşani pentru locul 6”

Discurs incredibil al lui Gigi Becali! A schimbat obiectivul FCSB, după umilinţa de la Mediaş: ”Vrem să intrăm în playoff! Ne batem cu Botoşani pentru locul 6”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a schimbat obiectivul echipei, după umilinţa cu Gaz Metan Mediaş. Patronul de la FCSB a anunţat că echipa sa va lupta pentru a prinde playoff-ul în Liga I.

Gigi Becali a fost în vizită la echipă pentru a le ridica moralul fotbaliştilor după umilinţa de la Mediaş, iar patronul de la FCSB a anunţat că roş-albaştrii se vor bate pentru a prinde un loc de playoff în Liga I.

Acum vin de la echipă. Suntem la un pas de calificare în Europa. Te superi când vezi că te bate Mediaşul cu 4-0, dar am avut strategia de a odihni mai mulţi jucători, aşa că accept situaţia. Aşa ceva nu se întâmplă la nicio echipă în Europa. Să bagi doi portari şi să-ţi greşească amândoi la goluri.

Guimaraes ăştia sunt cam la fel de buni precum Chiajna sau lui Hermannstadt. Vrem calificarea asta şi după ne liniştim, mergem să jucăm în campionat.

Noi nu ne mai luptăm cu CFR Cluj în Liga I. Noi ne luptăm acum cu Botoşani, pentru playoff. Nu mai putem să fim campioni până la Paşte, cum ziceam eu, dar vom fi campioni la final. Primul nostru obiectiv, după ce ne calificăm în grupele Europa League, este intrarea în playoff”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: becalifcsb,  

viewscnt
Articole similare