Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs incredibil al secundului naţionalei Norvegiei despre copiii de pe National Arena: ”A fost o mare glumă, o batjocură”

Discurs incredibil al secundului naţionalei Norvegiei despre copiii de pe National Arena: ”A fost o mare glumă, o batjocură”

Echipa națională

Comentarii

Per Joar Hansen, secundul naţionalei Norvegiei, a avut un discurs foarte dur la adresa deciziei UEFA de a lăsat copiii să asiste la meciul de pe National Arena, deşi România avea terenul suspendat.

Norvegienii continuă să se plângă de faptul că meciul nu s-a jucat fără spectatori. România a avut terenul suspendat pentru meciul cu Norvegia, din cauza unor incidente în tribune petrecute la meciurile trecute, dar a reuşit să obţină de la UEFA acordul ca accesul copiilor să fie permis.

Norvegienii s-au declarat însă revoltaţi de faptul că tribunele n-au fost goale, chiar dacă a fost vorba despre nişte copii. Per Joar Hansen, secundul lui Lars Lagerback, a avut unul dintre cele mai dure discursuri. Acesta susţine că, prin decizia de a lăsat liber accesul copiilor, România a scăpat nepedepsită pentru scandările rasiste din meciurile precedente:

”Este o mare glumă că pot face aşa ceva când le-a fost aplicată o pedeapsă. Asta nu este sancţiune. Este o batjocură la adresa eforturilor pentru combaterea rasismului. Singurul lucru care poate ajuta este excluderea naţionalelor care au un asemenea discurs (n.r. discurs rasist) în 2019”, a declarat Per Joar Hansen.

Afla mai multe despre: per joar hansen 

viewscnt
Articole similare