Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs-manifest al lui Costi Mocanu, la Rapid - FCSB: ”Justiţia dă decizii pentru acte. Doar acolo se joacă Rapid - FCSB!” | VIDEO

Discurs-manifest al lui Costi Mocanu, la Rapid - FCSB: ”Justiţia dă decizii pentru acte. Doar acolo se joacă Rapid - FCSB!” | VIDEO

Fotbal

Comentarii

Duminică seară, pe stadionul din Giuleşti s-au întâlnit două dintre cele mai iubite echipe din fotbalul românesc: Rapid şi FCSB, cea care luptă în continuare pentru a demonstra că este ”adevărata Steaua”.

Au curs ”râuri de cerneală” pe subiectul Steaua vs. FCSB şi, cel mai probabil, vor mai curge în continuare, în pofida deciziilor date de instanţe.

Oamenii s-au împărţit în trei categorii - fcsbişti, stelişti şi bulversaţi - însă în sufletele tuturor ”vibrează” doar două culori: roşu şi albastru.

Costi Mocanu, discurs-manifest în startul partidei Rapid - FCSB

Comentatorul sportiv Costi Mocanu a pregătit un mesaj de introducere la partida Rapid - FCSB, prin care a lăsat de înţeles că echipa lui Gigi Becali este, de fapt, continuatoarea Stelei şi singura care merită să poarte acest statut, indiferent de ce susţin instanţele.

În opinia sa, cele două combatante de duminică seară s-a întâlnit în sferturile de finală ale Cupei UEFA, cu 17 ani în urmă, chiar dacă FCSB activa sub denumirea de Steaua Bucureşti şi sunt două echipe care au scris istorie pentru fotbalul românesc.

La televizor sau pe stadion, oamenii vin la întâlnirea dintre singurele echipe care s-au confruntat în cinci competiţii majore diferite: campionat, Cupă, Supercupă, Cupa Ligii şi cupele europene.

Justiţia dă decizii pentru acte. Doar acolo se joacă Rapid - FCSB. În suflete, însă, nu intră documente ştampilate. Bine aţi venit la întâlnirea cu istoria, bine aţi venit la fotbal!”, a fost mesajul de întâmpinare al lui Costi Mocanu, în startul partidei.

VIDEO: Intro-ul lui Costi Mocanu, la Rapid - FCSB

Afla mai multe despre: costi mocanurapid- fcsb 

viewscnt
Articole similare