Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs manifest al lui Marius Şumudică, după umilinţa de la Belgrad. Antrenorul şi-a criticat dur jucătorii: "O bag pe mama în teren? Să iau un pistol, să-l împuşc?"

Discurs manifest al lui Marius Şumudică, după umilinţa de la Belgrad. Antrenorul şi-a criticat dur jucătorii: "O bag pe mama în teren? Să iau un pistol, să-l împuşc?"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut meciul cu Steaua Roşie Belgrad, scor 0-4, iar Marius Şumudică a răbufnit la conferinţa de presă.

"Sper ca jucătorii mei să trăiască aceeaşi umilinţă pe care o trăiesc eu acum. În prima repriză au ajuns de două ori la noi în careu şi am primit două goluri, iar în a doua le-am făcut cadou alte două goluri. Dacă astea ar trebui antrenate şi sunt greşeli de antrenor, mi le asum. În momentele în care încercam să echilibrăm partida, venea câte un pumn, îl simţeam.

Începem practic de la 0-1, în condiţiile în care le-am transmis că primul sfert de oră este foarte important. Apoi, în a doua repriză, am luat două goluri de cascadorii râsului. N-am văzut în toată cariera mea astfel de goluri, nici când antrenam în Divizia C.

Trebuie să spunem adevărul, de fiecare dată am avut tăria să recunosc când am greşit, dar de data asta cred că ar fi trebuit să fie 6-7 jucători lângă mine, aici, să vă explice ei ce s-a întâmplat. Ar trebui să le fie ruşine de acest Petrila, un copil de 19 ani care şi-a dorit foarte mult în acest meci.

Când faci cadou în astfel de meciuri, îl pui sub brăduleţ şi îi pui şi fundiţă, ce să fac eu de pe margine? Să iau pistol, să-l împuşc pe ăla când scapă pe contraatac? Dacă aş avea ca la FIFA, pe PlayStation, să mă joc cu alea, aş încerca să fac ceva de pe bancă. Asta nu mai pot să o antrenez, vine minge din corner, iar Ivanic marchează fără ca măcar să sară, deşi aveam marcaj om la om. Ce să fac, să intru eu să sar la cap cu Ivanic? Nu pot.

Nu mai pot să mai înghit, am înghiţit destul. Nu mai pot. La Banja Luka ajung două mingi centrate în careu şi luăm două goluri. Acum, Steaua Roşie ajunge de două ori în careu pe greşelile noastre şi ne dă două goluri. În a doua repriză am crezut că a venit Crăciunul. Să-şi asume fiecare ce greşeşte. Când am jucat cu 3 fundaşi centrali, m-a terminat o ţară întreagă. Acum am jucat sistemul în care ei se simt cel mai bine şi ce să fac, tot Şumudică e vinovat?

Anii trecuţi jucau Burcă, Vinicius, era Bordeianu în faţa apărării, Djokovic. Eu improvizez, Bouhenna şi Chipciu s-au accidentat, Păun a luat cartonaş roşu. Cu cine să joc, să o aduc pe mama să o bag în teren?

Este cea mai neagră seară a acestui club, a acestor jucători, trebuie să şi-o asume fiecare. Unii cred că sunt senatori de drept, dar nu demonstrează nimic. Nu vin să-mi acuz jucătorii, dar nici nu pot să fiu oaia neagră, să mă cert cu toată lumea fiindcă Şumudică e vinovat" , a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă, conform gsp.ro.

Steaua Roşie - CFR Cluj 4-0

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League.

Golurile au fost marcate de Pavkov '5, Katai '38, Ben '68 şi Ivanic '77.

  • Steaua Roşie: Borjan - Gobeljic, Dragovic, Degenek (Pankov '45+3), Rodic - Kanga (Krsticic '73), Sanogo, Ivanic (Srnic '80) - Ben Nabouhane, Katai - Pavkov (Krstovic '80). Antrenor: Dejan Stankovici
  • CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Ciobotariu, Cestor, Camora - Sigurjonsson, Rodriguez - Deac, Petrila, Omrani (Alibec '62) -  Debeljuh (Costache '62). Antrenor: Marius Şumudică

Returul va avea loc la 26 august, de la ora 21:30.

Afla mai multe despre: sumudicacfr cluj 

viewscnt
Articole similare