Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs marca Dan Petrescu înainte de confruntarea cu Dinamo Zagreb: "Dacă nu câştigăm, e ceva normal!" | VIDEO

Discurs marca Dan Petrescu înainte de confruntarea cu Dinamo Zagreb: "Dacă nu câştigăm, e ceva normal!" | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a comentat în stilul caracteristic câştigarea Ligii Europa de către Sevilla, echipă care a eliminat-o pe CFR Cluj fără să o învingă în dubla manşă din şaisprezecimile celei de-a doua competiţii la nivel european intercluburi.

În sezonul precedent, CFR Cluj a fost eliminată de Sevilla din cauza regulii golului din deplasare. Ardelenii au remizat, scor 1-1, în Gruia, şi 0-0 pe terenul andaluzilor.

"Cred că un ochi îmi plângea şi unul îmi era mai bine. Plângea pentru că nu eram noi acolo, în Germania. Să fi fost şi noi acolo, meritam. Nu în finală, dar meritam să fim acolo. Echipa care ne-a eliminat, fără să ne bată, a câştigat trofeul şi a arătat că echipa, anul trecut, a făcut numai miracole. Alex Chipciu crede că şi anul acesta echipa poate să ajungă, dar eu sunt puţin mai realist. Mă gândesc că am pierdut foarte mulţi jucători importanţi şi nu e uşor să îi înlocuieşti.", a declarat Dan Petrescu, înaintea meciului cu Dinamo Zagreb.

“Bursucul” a vorbit şi despre aşteptările mari raportate la un buget redus, aşa cum se întâmplă în cazul CFR-ului: "Noi fără bani, fără buget şi fără rezultate în istorie, noi vrem să ajungem nu ştiu unde. Vrem Champions League, grupe. Păi cine ajunge în grupele Champions League din România, la toţi 11 trebuie să le facem statuie. Până vine un finanţator să bage 100 de milioane, sau 50 de milioane buget, atunci.... dacă se întâmplă, e o minune. Până atunci, hai să fim realişti. Dacă câştigăm, bravo nouă, dacă nu, e ceva normal. Dacă nu câştigăm, e ceva normal".

Afla mai multe despre: dan petrescucfr 

viewscnt
Articole similare