Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul care a făcut-o pe Halep să revină şi să câştige meciul! Ce i-a spus Darren Cahill într-un moment decisiv: ”Ştie că nu o vei pedepsi”

Discursul care a făcut-o pe Halep să revină şi să câştige meciul! Ce i-a spus Darren Cahill într-un moment decisiv: ”Ştie că nu o vei pedepsi”

Simona Halep

Comentarii

După ce a pierdut incredibil primul set în faţa Carolinei Dolehide, iar în setul al doilea lucrurile mergeau destul de rău, Simona Halep a cerut intervenţia lui Darren Cahill.

Australianul a reuşit, în doar câteva clipe, să o facă pe Simona să înţeleagă ce e de făcut pentru a reveni şi pentru a câştiga partida.

La 1-6 şi 3-2, Cahill şi Halep au avut o discuţie care a întors soarta meciului.

Loveşte mai agresiv cu reverul şi încearcă să dai mai mult în lung de linie! Tu stai prea în spate şi trimiţi loviturile mereu pe centrul terenului. Dacă vei fi mai agresivă, atunci o să poţi menţine poziţia pe linia de fund a terenului. Pe retur, trebuie să o plimbi, să o scoti de pe centru. Dacă tu rămâni prea în spate, ştie că nu o vei pedepsi. Fii mai agresivă cu reverul, iar apoi tare în lung de linie”, i-a transmis Cahill.

Imediat după ce a vorbit cu antrenorul său, Simona a intrat şi a făcut legea pe teren. A câştigat setul al doilea, iar apoi şi-a arătat clar clasa în setul decisiv.

Afla mai multe despre: halepcahillindian wells,  

viewscnt
Articole similare