Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Alexandru Pelici după eşecul în faţa Chindiei Târgovişte! ”Am sperat până în ultimul moment!” Ce obiectiv are CS Mioveni în acest sezon

Discursul lui Alexandru Pelici după eşecul în faţa Chindiei Târgovişte! ”Am sperat până în ultimul moment!” Ce obiectiv are CS Mioveni în acest sezon

CS Mioveni

Comentarii

Formaţia Chindia Tărgovişte a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa CS Mioveni, în etapa a opta Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Popadiuc, în minutul 6. Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni, a declarat după meci că a fost dezamăgit pentru că echipa lui nu a reuşit să marcheze din ocaziile pe care le-a avut. El a vorbit şi despre obiectivul echipei sale din acest sezon. 

”Am sperat până în ultimul moment!”

”Dacă în alte meciuri am jucat mai slab şi nu am avut potenţă pe faza de atac, azi am condus ostilităţile în întregime, în special în repriza a doua. Am început jocul foarte slab, un şut dintre linii şi Chindia a înscris. Cred că au mai avut o singură ocazie foarte mare, pe construcţia noastră. Am sperat până în ultimul moment. La pauză, am încercat să schimbăm din mers, se părea că dă roade.

Chindia n-a mai ieşit, s-au şi lăsat dominaţi, dar am avut ocazii foarte mari şi în seara asta am fi meritat mai mult decât această înfrângere. Aşa cum am spus, totul se compensează. Poate în alte meciuri n-am meritat şi am obţinut. N-am fost suficienţi de concentraţi la finalizare, am avut două-trei situaţii foarte mari, dar n-am putut marca.

Chindia este o echipă care poate bate pe oricine, o nucă tare. Felicit pe domnul Săndoi şi pe Chindia. Noi o vom lua de la capăt, mergem la Voluntari să scoatem punct sau puncte. Noi ştim cine suntem, de unde venim. Cel mai important lucru atunci când vrei performanţa e să fii sincer cu tine. Dacă suntem aici, e nesperat, dar lupta mare pe care o dăm e pentru evitarea retrogradării.

Le mulţumim celor care ne apreciază, vrem să fim aceeaşi echipă muncitoare. Nu cred că avem ceva de reproşat din punct de vedere al atitudinii, au alergat până în ultima clipă, au încercat să desfacă această apărare a chindiei. Din păcate, n-am reuşit să înscriem”, a declarat Pelici.

Afla mai multe despre: mioveni-liga 1-pelici 

viewscnt
Articole similare