Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Edi Iordănescu a stârnit hohote de râs în direct. Moment savuros cu MM Stoica şi Basarab Panduru | VIDEO EXCLUSIV

Discursul lui Edi Iordănescu a stârnit hohote de râs în direct. Moment savuros cu MM Stoica şi Basarab Panduru | VIDEO EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 45 de ani.

Edi Iordănescu s-a declarat mulţumit de remiza obţinută de ”Tricolori” în Kosovo şi este optimist înaintea meciului de ”foc” de la Lucerna, cu Elveţia. Selecţionerul naţionalei a fost nemulţumit de faptul că, echipa noastră a pierdut foarte multe mingi în prima repriză din deplasarea de la Priştina.

Discursul lui Edi a stârnit hohote de râs, în direct, la Orange Sport. MM Stoica a dat tonul şi Basarab Panduru a comentat în stilul său caracteristic. 

Video cu momentul:

Ce a declarat Edi după meci:

”Eu cred că e momentul în care trebuie să ne uitam sută la sută la noi. Sunt lucruri pozitive, avem 7 puncte după trei jocuri, două deplasări. E important că ne-am ţinut adversarul departe. Echipa a arătat caracter şi am făcut şi trei schimbări pe ultima sută de metri, pentru a schimba puţin talia şi puterea de luptă.  

Din păcate, dacă a fost un lucru în prima repriză care nu m-a mulţumit, a fost că am pierdut foarte multe mingi în treimea noastră şi nu am câştigat multe mingi în treimea lor. 

Una peste alta, Kosovo a avut situaţii importante,  dar şi noi am avut ocaziile noastre, din care puteam scoate mai mult. Sunt jucători cu caltiate foarte mare (n.r. fotbaiştii kosovari). Kosovo, am spus şi înaintea jocului, are capacitate de a rezolva situaţii unu contra unu.

Am avut astăzi momente de mult caracter. Nu este niciun meci de dinainte câştigat, cum nu e niciun meci de dinainte pierdut. Este posibil să vedeţi nume noi în teren, dar vreau să felicit încă o dată echipa. Fiecare jucător a trăit meciul la intensitate maximă şi a fost implicat total.

Plecăm într-o altă provocare cu Elveţia, o echipă care ne va consuma mult. Avem încredere că, dacă vom face modificări, cei ce vor intra îşi vor aduce aportul. Am încredere că vom obţine un rezultat bun în Elveţia”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după finalul meciului cu Kosovo.

Echipele care au evoluat:

  • KOSOVO: Muric - Vojvoda, Amir Rrahmani, Aliti, Paqarada - Fazliji, Dresevic (Kryeziu 73) – Rashica (Zhegrova 46), Celina, Muslija (Topalli 82) – Muriqi. SELECŢIONER: Alain Giresse
  • ROMÂNIA: H. Moldovan – C. Manea, Drăguşin, A. Burcă, Camora (Sorescu 23) - T. Băluţă, M. Marin, Stanciu (I. Hagi 86) – Man (Moruţan 61), G. Puşcaş (Alibec 86), Fl. Coman (Mihăilă 61). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Clasament grupa I: 1. Elveţia - 9 puncte, 2. România - 7 puncte, 3. Israel - 4 puncte, 4. Kosovo - 3 puncte, 5. Andorra - 1 punct, 6.  Belarus - 0 puncte.

Afla mai multe despre: naţională românieiedi iordănescumm stoicabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare