Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf după ce U Craiova a fost eliminată din Conference League: "Acolo cred că a fost şansa noastră. Calitate nu foarte mare!"

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf după ce U Craiova a fost eliminată din Conference League: "Acolo cred că a fost şansa noastră. Calitate nu foarte mare!"
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al U Craiova, a reacţionat la finalul meciului cu Laci, încheiat 0-0 în Bănie, rezultat în urma căruia echipa sa a fost eliminată din preliminariile Conference League.

Venit de câteva zile la echipă, Reghecampf n-a reuşit să-şi monteze jucătorii la nivel mental pentru a-i elimina pe albanezii de la Laci, după ce aceştia au câştigat cu 1-0 în tur. Oltenii n-au marcat, deşi au avut şanse, iar Reghe a spus că la ratarea lui Koljic jucătorii săi puteau intra în joc, dacă atacantul marca.

Tehnicianul a vorbit şi despre lipsa publicului şi a dezvăluit ce va încerca să facă alături de jucători pentur partidele următoare.

"A fost un meci special, veneam după 1-0 în tur. Le-am spus că nu va fi un meci uşor, echipă foarte arţăgoasă, luptători, calitate nu foarte mare. Nu am avut jucătorii ca să desfacem un astfel de joc. Cicâldău nu mai este. Am încercat să câştigăm, am avut 2-3 şanse, n-am reuşit să marcăm. Ratarea lui Koljic, acolo cred că a fost şansa noastră.

Vom face o analiză. În două zile avem următorul meci, trebuie să îi îmbărbătez, să creez un nucleu, care luptă şi aleargă pentru a câştiga fiecare meci. Cu public poate era o situaţia diferită. Vom vede duminică. O să stau de vorbă cu jucătorii şi o să încercă să-i aduc la un nivel la care ne putem bate cu oricine. Încerc să-i calmez, să-i facă să înţeleagă că s-a terminat. Cealaltă echipă se bucura, trebuia cuiva să-i strâng şi să-i calmez.

Nu e uşor să îţi iasă trei echipe din cupele europene, într-o zi. Aici am ajuns, ăsta e adevărul. Lucrăm în fiecare jucătorii, cu ce avem, cu ce se întâmplă în România. Încercăm ca nivelul lor să fie cât mai sus, dar vedeţi că toate ţările au început să crească. Eu sunt foarte optimist, dar avem de muncă", a spus Laurenţiu Reghecampf, după meci.

U Craiova, eliminată de Laci din Conference League

Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, de echipa albaneză Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar echipa din Albania s-a calificat în runda următoare datorită victoriei din tur, scor 1-0.

Joi, oltenii au avut o bară în minutul 90+1.

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Vătăjelu (Ofosu ’60) – Nistor, Screciu (Mateiu ’69), Bic (Cîmpanu ’46) – Gustavo (Fedele ’85), Koljic (Markovic ’69), Bancu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Laci: Sherri – Velija, Lushkja, Malota, Roganovic – Shehu, Ignjatovic, Ard. Deliu  (Arb. Deliu ‘90+7) – Zarubica (Qato ’87), Mazrekaj (Zulfiu ‘90+7), Guindo (Prengaj ‘90+2). Antrenor: Shpëtim Duro

Arbitri: Mattias Gestranius - Mikko Alakare, Veli-Matti Leppänen - Joni Hyytiä - toţi Finlanda.

Joi au fost eliminate din Conference League şi celelalte două reprezentante ale României, FCSB şi Sepsi.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfu craiovareactieconference league 

viewscnt
Articole similare