Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Zidane&Klopp după meciul din Liga Campionilor

Discursul lui Zidane&Klopp după meciul din Liga Campionilor
Comentarii

Echipa Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a remizat, miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu Liverpool în manşa secundă a sferturilor de finală. În tur, madrilenii s-au impus cu scorul de 3-1.

Tehnicianul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, miercuri seară, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că este încântat de acest succes, dar formaţia sa încă nu a "câştigat nimic".

 „Am meritat calificarea, dar ştiam că va fi dificil. Am controlat bine jocul, am muncit mult şi sunt încântat pentru băieţi. Era extrem de important pentru noi să ne calificăm. Suntem bucuroşi că ne-am calificat, dar încă nu am câştigat nimic. Încă suntem în luptă în ambele competiţii. Sunt mândru de echipă şi de tot ce facem”, a spus Zidane.   

De cealaltă parte, Jurgen Klopp a declarat că Liverpool a pierdut calificarea la meciul tur. „Prestaţia generală a echipei a fost bună, mult mai bună decât în tur, însă nu am pierdut calificarea acum, am pierdut-o la Madrid. A fost un meci dificil pentru Real Madrid, am fost buni, am fost agresivi, am jucat foarte bine în unele momente. Am avut ocazii mari la început.  Sunt situaţii în care Mo Salah înscrie cu ochii închişi, dar nu a fost cazul şi acum...”. a afirmat Klopp.

Afla mai multe despre: zidanereal madridliverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare