Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul modest al lui Emil Săndoi după victoria contra celor de la CS Mioveni! ”Anul trecut nu am făcut o performanţă, ci doar s-a îndeplinit un obiectiv!”

Discursul modest al lui Emil Săndoi după victoria contra celor de la CS Mioveni! ”Anul trecut nu am făcut o performanţă, ci doar s-a îndeplinit un obiectiv!”

Chindia Targoviste

Comentarii

Formaţia Chindia Tărgovişte a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa CS Mioveni, în etapa a opta Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Popadiuc, în minutul 6. Chindia a întrerupt o serie de 3 meciuri consecutive fără victorie. La sfârşitul meciului, Emil Săndoi a avut un discurs modest, chiar dacă a obţinut cele 3 puncte. 

”Este o victorie meritată, jucătorii s-au adaptat pe parcurs şi la un alt sistem, am avut probleme cu accidentările. Sunt 3 puncte foarte importante, nu uitaţi că am jucat de 5 ori în deplasare şi la echipe ca CFR şi Rapid. Sper să fim aceeaşi echipă realistă şi pragmatică. La noi în România, nu doar la fotbal, este sărbătoare după un rezultat bun, iar când vine ceva negativ facem înmormântare.

De aceea, anul trecut nu am făcut o performanţă, ci doar s-a îndeplinit un obiectiv. E drept, am fost pe primul loc în playout, aşa a apărut o presiune suplimentară, fiecare vrea mai mult decât sezonul precedent. Jucătorii nu trebuie să aibă această presiune în plus, unii au jucat un singur sezon în Liga 1.

Acum ne întoarcem la Ploieşti, nu am mai jucat acolo de anul trecut. Avem meci cu Farul, cu Gică Hagi este o echipă total schimbată, se bate la podium”, a susţinut Emil Săndoi, la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: chindia-liga 1-emil săndoi 

viewscnt
Articole similare