Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul motivaţional al lui Enache, ironizat de un fost stelist: "E ca şi cum l-am fi pus noi pe Claudiu Răducanu"

Discursul motivaţional al lui Enache, ironizat de un fost stelist: "E ca şi cum l-am fi pus noi pe Claudiu Răducanu"

Fotbal intern

Comentarii

Înaintea meciului pierdut de FCSB cu Astra, Gabriel Enache le-a ţinut colegilor un discurs motivaţional chiar pe terenul de la Giurgiu. Însă, vorbele fundaşului roş-albaştrilor n-au convins pe nimeni. Valeriu Răchită s-a amuzat pe seama acestor momente.

"Am văzut că s-au strâns băieţii la mijlocul terenului şi «lupul alfa» Pintilii râdea de un puişor care încerca să motiveze echipa pentru a câştiga contra Astrei. Zicea ceva de genul că «nu e nimic întâmplător în viaţă că purtăm acest tricou». Eu îi spun că este întâmplător că mulţi dintre acei băieţi care erau la mijlocul terenului poartă acel tricou şi se cred fotbalişti.

Era caterincă, aşa cum spun jucătorii, şi, dacă ne uităm la Pintilii cum râde, chiar caterincă a fost! Cum era dacă ne gândeam noi, în perioada în care jucam, să îl punem pe Claudiu Răducanu să ne motiveze înainte de meci cu un eseu despre Nichita Stănescu" , a declarat Valeriu Răchită la Pro X.

CITEŞTE ŞI: "Băieţi, ascultaţi-mă puţin!" VIDEO | Discursul războinic al lui Enache înainte de meciul dezamăgitor făcut de FCSB

Afla mai multe despre: steauafcsbastragabriel enacheclaudiu raducanugiurgiuliga 1nicolae dica 

viewscnt
Articole similare