Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul pe care Darren Cahill l-a avut în faţa Simonei Halep: ”În trecut, aş fi pierdut meciul!”

Discursul pe care Darren Cahill l-a avut în faţa Simonei Halep: ”În trecut, aş fi pierdut meciul!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a avut un parcurs excelent la Australian Open, în ciuda faptului că s-a accidentat la gleznă încă din primul meci. Numărul 1 mondial spune că Darren Cahill a ajutat-o să-şi schimbe mentalitatea.

Simona Halep a arătat multă forţă fizică şi psihică în turneul de la Australian Open. A reuşit să treacă peste accidentarea la gleznă şi a arătat multă forţă psihică în meciurile cu Davis şi cu Angelique Kerber, partide în care a reuşit să revină, chiar dacă adversarele au avut mingi de meci. Simona spune că acum are foarte multă încredere în ea şi Darren Cahill îi alimentează acest sentiment.

”Darren mi-a spus că e foarte mândru că am putut să stau acolo. În trecut, aş fi pierdut meciul, cu siguranţă. Faptul că am luptat atât de mult turneul ăsta... este foarte fericit din această cauză şi crede că sunt în stare de orice”, a declarat Simona Halep.

Tenismena în vârstă de 26 de ani susţine că parcursul de la Australian Open este rezultatul pregătirii pe care a făcut-o în iarnă. A subliniat din nou că Darren Cahill i-a influenţat atitudinea din teren:

”Asta am avut în cap şi asta am făcut un pre-aseason, la antrenamentele respective, am vrut să încep mai agresivă anul, să schimb un pic modul de a juca. Am făcut-o şi o fac destul de bine acum. Dar am şi obosit un pic, aşa că sâmbătă vom vedea ce va fi”, a mai spus Halep.

Liderul WTA a analizat un pic şi finala pe care va o disputa contra lui Wozniacki: ”Nu ratează foarte mult, aleargă foarte bine, deci este un adversar foarte puternic. Am jucat de multe ori împotriva ei, cum ai spus, am şi câştigat de câteva ori, dar acum va fi un meci diferit. Va fi un meci dificil, cu emoţii, cu presiune pentru amândouă, vom vedea ce se va întâmpla”.

Afla mai multe despre: simona halepaustralian opentenisangelique kerber 

viewscnt
Articole similare