Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul pe care l-a ţinut la pauză Mihai Iosif, pentru a-şi resuscita echipa în meciul cu Clinceni! ”Am avut o discuţie mai aprinsă cu ei!”

Discursul pe care l-a ţinut la pauză Mihai Iosif, pentru a-şi resuscita echipa în meciul cu Clinceni! ”Am avut o discuţie mai aprinsă cu ei!”

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, luni seară, în deplasare, pe stadionul Dinamo, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii 1.

Gazdele au condus cu 1-0 şi cu 2-1. Centralul Robert Avram a acordat trei penalty-uri. Golurile au fost înscrise de: Ventura ’31, Cascini ‘55 / Bălan ’52 (penalty), ’60 (penalty), Dandea ‘86.

La finalul meciului, antrenorul Mihai Iosif a mărturist că a avut o discuţie mai aprinsă cu elevii săi pentru a-i trezi la realitate. Vorbele antrenorului au fost de ajutor, pentru că Rapidul a întors soarta meciului în repriza secundă. 

”Am avut o discuţie mai aprinsă cu ei!”

”Am jucat slab în prima repriză, nu am făcut ce am lucrat la antrenament. Am avut o discuţie mai aprinsă cu ei la pauză, le-am spus ce trebuia să le spun. Fiecare om are subconştient, iar acesta lucrează întotdeauna. Nu pot să vă dau un răspuns exact legat de Ioniţă. A ieşit, cu siguranţă va lipsi ceva.

Dacă stăm bine şi ne uităm unde eram acum un an, în Liga 2, unde nimeni nu ne dădea şanse, eu sunt foarte mulţumit. Suntem pe un loc nesperat, nimeni nu ne vedea să facem atât de multe puncte, iar eu sunt încântat şi uimit de ce am reuşit să facem.

Acum vom analiza ce am făcut în aceste 15 etape şi vom vedea ce am făcut bine, ce am făcut mai puţin bine. Sper să revenim mai puternici după aceste două săptămâni de pauză”, a spus Mihai Iosif, la finalul meciului.

La finalul turului sezonului regulat al Ligii 1, clasamentul este următorul:

1.CFR Cluj – 39 de puncte

2. FCSB – 31 de puncte

3. Universitatea Craiova – 28 de puncte

4. FC Botoşani – 27 de puncte

5. FC Rapid – 26 de puncte

6. FC Voluntari – 25 de puncte

7. Farul Constanţa – 24 de puncte

8. UTA Arad – 24 de puncte

9. FC Argeş – 21 de puncte

10. Chindia Târgovişte – 17 puncte

11. Gaz Metan Mediaş – 15 puncte

12. Sepsi – 14 puncte

13. U Craiova 1948 – 14 puncte

14. CS Mioveni – 13 puncte

15. Dinamo – 8 puncte 

16. Academica Clinceni – 4 puncte.

Afla mai multe despre: rapid-clinceni-mihai-iosif 

viewscnt
Articole similare